Путин спечели 87% от гласовете на провелите се избори за

...
Путин спечели 87% от гласовете на провелите се избори за
Коментари Харесай

Путин губи изборите в една секция в Русия, Москва проверява

Путин завоюва 87% от гласовете на провелите се избори за президент предходната седмица. Само в една изборна секция в станата обаче той губи и то с размазващ резултат.

84% от гласоподавателите в изборна секция 95 в Барнаул са дали своят вот за комуниста Николай Харитонов. В народен мащаб претендентът е получил едвам 4,7 % от гласовете. Всички останали претенденти, в това число и Путин, са постигнали общо едвам 10 % в Барнаул.

Със 73 гласа президентът на Русия получи малко под една десета от гласовете на Харитонов. Последният получи 763 гласа. Барнаул също по този начин е първенец в изборите за Държавна дума през 2021 година, като Комунистическата партия на Руската федерация получава 1,3 пъти повече гласове от партията на Путин " Единна Русия ".

" Победата на Харитонов в изборния сектор в Барнаул е открадната ", гласи известие в Telegram от SOTA, самостоятелна съветска осведомителна организация. Междувременно изборната комисия разгласи, че е объркала редовете на изборния протокол и сега тече ново броене на гласовете.

Според СОТА други претенденти също са спечелили в някои други изборни секции, да вземем за пример в изборна секция 1953 в Новосибирск, въпреки и не толкоз ясно, колкото в Барнаул. В Новосибирск относително сериозният Владислав Даванков е постигнал 42 %, а Путин - 40 %. Иначе изборните резултати са доста по-лоши за Путин, изключително в изборните секции в чужбина.

Според SOTA обаче специалистът по изборите Дмитрий Нестеров е разкрил машинация в Барнаул: прилежащи изборни секции са записали разлика от към 40 процентни пункта - според от това дали са били следени или не.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР