Путин смята, че Западът ще смени Зеленски през първата половина

...
Путин смята, че Западът ще смени Зеленски през първата половина
Коментари Харесай

Путин смята, че Западът ще смени Зеленски през първата половина на 2025 г.

Путин счита, че Западът ще смени Зеленски през първата половина на 2025 година Руският президент Владимир Путин счита, че Западът има намерение да „ закачи “ всички непопулярни решения на украинския президент Владимир Зеленски и да го смени с някой различен през първата половина на 2025 година

Путин счита, че Западът ще смени Зеленски през първата половина на 2025 година

„ Има решение на Конституционния съд [на Украйна] от 2015 година, където непосредствено е записано: мандатът на президента е пет години и това е. За какво приказваме? не желаят да го трансформират в този момент, не е пристигнало времето, само че това, коства ми се, е явно за всеки човек, ще го упрекват за всички непопулярни решения, в това число намаляването на наборната възраст тогава [Зеленски] ще бъде заменен, мисля, че това ще стане някъде през първата половина на идната година “, означи съветският водач в диалог с кореспонденти.

Путин изясни, че съветски адвокати са анализирали Конституцията на Украйна. „ Там всичко е написано, че при положение на военно състояние пълномощията, в това число пълномощията на висшия главнокомандващ, минават към ръководителя на Радата “, уточни той. „ В закона за военното състояние също написа, че няма да има президентски избори, само че не написа, че неговите пълномощия са разширени, което значи, че влакът е тръгнал “, акцентира съветският президент.

Въоръжени нахлуха в къщата на Роберто Баджо и го взеха за пленник по време на Испания-Италия 21.06.24 12:15 Путин счита, че Западът ще смени Зеленски през първата половина на 2025 година 21.06.24 12:10 Денков: Позициите на президента Румен Радев по тематиките, свързани с Русия и Украйна, съответстват с тези на Кремъл 21.06.24 12:05 Николай Марков: В Конституцията ясно е записано кой реализира националната сигурност, това е Министерски съвет 21.06.24 11:44 Григор Лилов: “ЩАСТЛИВАТА ЗВЕЗДА “ Коя е Звезделина Каравелова? 21.06.24 11:43

Путин счита, че Западът ще смени Зеленски през първата половина на 2025 година

Владимир Владимирович Путин (на съветски: Влади́мир Влади́мирович Пу́тин) е съветски общественик и политически деятел. Настоящ президент на Руската федерация, ръководител на Държавния съвет на Руската федерация и висш главнокомандващ на въоръжените сили на Руската федерация от 7 май 2012 година

Преди това е президент от 7 май 2000 година до 7 май 2008 година, а през 1999 – 2000 година и 2008 – 2012 година е министър-председател на Русия. Полковник от запаса (1999). Действащ държавен консултант на Руската федерация, I клас (1997). Доктор по стопански науки (1997). Вследствие на водената от него държавна политика се пораждат термините рашизъм и путинизъм.

Завършва Юридическия факултет на Ленинградския държавен университет (ЛГУ). От 1977 година работи в следствения отдел на Дирекцията на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) на Съюз на съветските социалистически републики за Ленинград и Ленинградска област. От 1985 до 1990 година служи в резидентурата на руското външно разузнаване в Германска демократична република.

След завръщането си в Ленинград работи като асистент на ректора на Ленинградския държавен университет, а по-късно като консултант на Анатолий Собчак, ръководител на Ленинградския градски съвет.

След като подава оставка от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) на 20 август 1991 година, той продължава да работи в кметството на Санкт Петербург. След провалянето на Собчак на губернаторските избори през 1996 година, той се реалокира в Москва, където е назначен за заместник-ръководител на делата на президента на Руската федерация. След къс мандат отпред на Федералната работа за сигурност на Руската федерация и като секретар на Съвета за сигурност, през август 1999 година оглавява Руското държавно управление.

Източник: ТАСС /Превод: SafeNews

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР