Путин си играе с пръста на спусъка, Китай му приглася,

...
Путин си играе с пръста на спусъка, Китай му приглася,
Коментари Харесай

Колкото повече светът отива на зле, толкова повече си проличават „истинските цветове“

Путин си играе с пръста на спусъка, Китай му приглася, че няма нищо неприятно в това, Европа, Съединени американски щати и цивилизованият свят са принудени да вършат отстъпки, тъй като хулиганите плашат с война, а в България царува прослава и наслада надали не от държанието на хулиганите. Наричат това „ мъжкарска политика “.

Типично за жертвите на детската площадка е да се радват, когато хулиганите бият друго хилаво хлапе. Бързат да кажат какъв брой са „ мъжкарски “, да им се подмажат.

Никак не е учудващо освен това състояние, че поддръжката за участието ни в Европейски Съюз е спаднало. Спрямо предходната анкета (2020 г.) има спад от 7%.

Колкото повече светът отива на зле, толкоз повече си проличават „ същинските цветове “ на нашенеца. Иска царче да го ръководи. Да го побийва, пошляпва, че да го вкара в правия път… демокрацията е за евроГейовете, нали? Само 32% са избрали демокрацията като водеща европейска полезност, която би трябвало да бъде защитавана.

(!!!)

На две трети от българите демокрацията им е през…

Дайте да се разберем един път и вечно: „ народна власт “ НЕ Е това, което предателите на България и помиярите от Държавна сигурност и политбюро, които се премениха и от комунисти станаха капиталисти с парите на страната, ви насадиха през 1989-1990 година НЕ Е.

Не е и това, което те и децата им три десетилетия ви лъгаха, че е, до момента в който държаха парите ви, бъдещето ви и гонеха децата ви в чужбина.

Демокрацията занапред я виждаме да се подава иззад завоя, виждаме я по какъв начин наподобява, още не сме се докоснали до нея.

Ако ТОВА, дето го назоваха „ народна власт “ в България, ви нервира, разбирам ви, всички ни нервира, тъй като е подправено. Но, в случай че се държите за полата на Путин, хвалите диктаторите от някогашните руски републики и мечтаете за фюрер, същинската народна власт няма и да я доближите. Никога.

Свободата на словото и на мисълта се класира още по-зле в целите: 27%. По-малко от една трета от нашенци считат, че свободата на словото и мисълта са значими. Което е обикновено, като се има поради, че множеството, по този начин или другояче, нямат какво да кажат. Но е смешно, че такива обидчиви снежинки, които прекарват дни и седмици в недоволство по какъв начин някой уебсайт или платформа не им е разрешила гневния расистки коментар или брутално нападателните закани, плачейки, че това е против свободата им на словото… по какъв начин същите тези НЕ считат свободата на словото за значима.

Значи в никакъв случай не е било за свободата на словото, нали? Проблемът им е бил различен.

Става още по-зле:

Защитата на правата на индивида в Европейски Съюз и по света са считани за приоритет от едвам 25% от българите. Само една четвърт.

Как да втълпиш на маса, която счита, че най-важната част от историята ѝ е, че е била робска, по какъв начин да ѝ втълпиш, че идеали като независимост и човешки права са значими, че демокрацията не е въпрос на „ приспособяване “ съгласно другите страни и културни полезности, както се споразумяха Си Зи Пин и Путин? Как в действителност?

Какво желае нашенецът най-вече? Свобода? Пф! Глупости, свободата е за в приказките и за трапезата на Трети март.

Да има повече пари. Това желае. Сега, незабавно. Как може да стане това, в случай че демокрацията и свободата не са ти приоритет и по този метод имаш корумпирано ръководство от нагаждачи, правилни на диктатора? Как може да стане ли? Ето по какъв начин (и нашенецът от дълго време го е проумял, да не се вършим на ударени): не се противопоставяй на корупцията, а гледай да намериш метод да я насочиш и към себе си.

Прави ли ви усещане, че реакциите на болшинството, когато се разкрие следващият случай на корупция, не е нетърпимост, а страдание, че корупцията не се е отъркала малко в тях.

Няма нетърпимост към корупцията, а злоба.

Най-голямата фантазия на някои от робите не е да са свободни (какво да я вършат тая независимост?!), а да са по-приближени до господаря, че да им даде малко власт и да управляват други плебеи.

Избягалите в Сан Диего, Калифорния – в парадайса на земята – българи всеобщо са дали своят вот на последните избори за про-руска партия.

Коментиращите с прослава за Путин и кремълската агитация, като им погледнеш профилите – множеството са живеещи в Англия, Съединени американски щати, Германия, Холандия, Канада, Австралия. Нито един не е живеещ в Русия, Китай, Беларус. Нито един. Седят си в демократичните страни, ядат от тяхната софра, изкарват пари с помощта на обществена и държавна конструкция противоположна на диктатурата и това, което хвалят, само че плюскайки от масата на демокрацията, с цялостна уста плюят по нея и хвалят държавници, които са докарали народите си до просешка сопа.

(!!!)

Това е някакво ново събитие в психиатрията и ме е боязън, че ще го кръстят на нас, българите.

Не всички сме такива, само че всички носим петното на срама. Не е първото, няма да е и последното, както наподобява.

Ето ви, за край, малко карикатури от, споделени за гратис събаряне в мрежата, с цел да се популяризира гледната му точка и отношението към Олимпиадата.

Едни от първите, които ги споделиха,, които събират под шапката си смели художници от целия свят.

P.S.: Депутатите от Демократична България Георги Ганев и Мартин Димитров приканиха премиера да изиска Русия най-сетне да върне архивите на България, които Москва назовава „ военни титли “.

Миналата година Европейският парламент прикани Москва да върне заграбените от алената войска през 1944-45 година архиви от страни в Централна и Източна Европа.

Още от 2004 година страната ни прави смешно жалки и плахи опити да си изиска архивите. Да забележим какво ще последва в този момент.











Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР