Путин ще мобилизира московчани и петербургци. Въпреки че се страхува

...
Путин ще мобилизира московчани и петербургци. Въпреки че се страхува
Коментари Харесай

Основателят на Гордон: Путин ще мобилизира московчани и петербургци. Въпреки че се страхува от бунт

Путин ще активизира московчани и петербургци. Въпреки че се опасява да не се разпалват.

Това разгласи украинският журналист и основател на онлайн изданието " Гордон " Дмитрий Гордон. Той разяснява темата по време на диалог с главната редакторка на медията и негова брачна половинка Алеся Бацман.

" Той (Путин) защитава московчани и ленинградчани не тъй като ги обича толкоз доста, а тъй като се опасява от протест. Но в този момент, както ми споделят, от 50 хиляди пандизчии на Вагнер, 40 хиляди са убити, останали са единствено 10 000. В затворите явно към този момент няма злодеи, които да отиват на заколение, тъй като хората виждат, че човек си е седял, а ето, че го няма – към този момент е умрял.  " Тоест по-добре да си заставам в пандиза, в сравнение с да ме убият ", - по този начин си приказват те. Затова сега мисля, че в Петербург и Москва ще стартират да ги мобилизират с цялостна мощ ", допусна журналистът.

Той прикани руснаците, до момента в който към момента имат опция и не е оповестена публично нова вълна на готовност, да изоставен страната допустимо най-скоро.

" Отново споделям, възползвайки се от случая: руснаци, бягайте от Русия, до момента в който съветската граница не бъде затворена, тъй като ще станете на месо ", предизвести Гордон.

Журналистът увери, че съветският президент Владимир Путин е подготвен да жертва руснаците, с цел да реализира задачите си.

" Той има една цел – поробването на Украйна. Поробването, завземането на Украйна, превръщането й във васал, спътник, колония – каквото стане, само че и подчиняване. Какво вършат? Първо си мислеха по този начин: " Ами, за какво ще рискуваме с руснаците? Те са нацисти! Какво ще рискуваме с руснаците, не пускайте руснаците под ножа, да стартираме с националните малцинства - дагестанците, бурятите, якутите. Не ми е жалост за тях, в Русия по този начин или другояче има прекалено много мюсюлмани ". Чувам такива диалози, изключително (бившият началник на " Роскосмос " Дмитрий) Рогозин се отличаваше с това. Ти си знаеш, той фашист. Затова Путин в началото похаби малцинствата: буряти, якути, чеченци, ингуши и други ", сподели Гордон.

Когато в районите започнали протести против мобилизацията, Путин, съгласно журналиста, решил да преразгледа ненапълно метода си. Поради тази причина в пандизите в цяла Русия почнала всеобща готовност на наказаните.

Но в този момент тези човешки запаси били изчерпани, тъй че даже тези, които преди не са били наранени, могат да бъдат мобилизирани, твърди Гордон.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР