Путин седи върху буре с барут. Има много умни руснаци,

...
Путин седи върху буре с барут. Има много умни руснаци,
Коментари Харесай

Бивш оперативен агент на ЦРУ: Путин седи върху буре с барут


" Путин седи върху буре с барут. Има доста умни руснаци, виждащи, че той към този момент е изгубил войната, т.е. не е напреднал в Донбас, не съумя да превземе Киев, губи територии към Херсон ". Това съобщи в „ 120 минути “ Робърт Беър. Над 20 години той е действен сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ. По неговите книги през днешния ден се вършат хитови филми, които печелят даже " Оскари ".

Въпреки това тази война може да продължи още, което би довело до унищожаването на Русия такава, каквато я познаваме през днешния ден, добави той.

Според него, в случай че Путин продължи тази война, то това безспорно ще докара до унищожаването на стопанската система на и на Западна Европа, и на Русия.

„ Това пък, от своя страна, ще се докара до дейности против самия Путин. Преврат или както споделят от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) " надзорен изстрел " в тила “, добави Робърт Беър.

Той открои, че в Русия се следят прекалено много брутални смъртни случаи, които няма по какъв начин да бъдат счетени за случайност:

„ Става дума за политика на мощния, руснаци насочат послания между тях, крадат се пари. Не знаем какво тъкмо се случва и в никакъв случай няма да разберем, можем единствено да гадаем “.

Контраофанзивата в Украйна

„ Най-голямата изненада в този век е съпротивата на украинците. Украинците са решили, че ще бъдат мъченици и ще се съпротивяват на руснаците. Ще бъдем очевидци на продължаваща опозиция в Донбас, в Крим, на партизанска война. Единственото, което Путин може да направи сега, е да унищожи Украйна по този начин, както Сталин по време на аления апетит, Това е геноцид. Неприятно е, само че това е допустима догадка “, изясни някогашният действен сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ.

21 години след атентатите от 11 септември

Според него към момента не е ясно кой е същинският гарант на атентата против Световния търговски център и Пентагона.

„ Проблемът е, че тези, които са го финансирали, са в Саудитска Арабия. Те в никакъв случай не са били разпитвани или арестувани. Знаем, че похитителите са желали позволение от Бин Ладен, само че той не е бил огромният уредник на този атентат. Саудитците не спомагаха в следствието. Има толкоз доста неразкрити неща, които ФБР беше възпрепятствано да разнищи. Не беше въпрос просто да се отиде в Саудитска Арабия и да се разпитат на хората, събрали 15-те саудитци и качили ги на самолетите “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР