Путин се противопостави на удължаването на президентстки мндати след гласуване

...
Путин се противопостави на удължаването на президентстки мндати след гласуване
Коментари Харесай

Путин не иска удължаване на мандати, промяната на властта е необходима

Путин се опълчи на удължаването на президентстки мндати след гласоподаване на конституционни промени. Президентът е убеден, че за Русия е нужна мощна президентска институция , оповестява ТАСС.

" Сигурен съм, че ще пристигна време, когато висшата президентска власт в Русия няма да бъде, както се споделя, персонифицирана , няма да бъде асоциирана с никой съответен човек ", съобщи той, изказвайки се в долната камара на Народното събрание.

В същото време той означи: " Но цялата ни предходна история се оформя по този метод и, несъмнено, не можем да не вземем поради това . Добре съзнавам личната си отговорност към жителите на страната ", твърди Путин.

Той означи, че в Русия е нецелесъобразно да се отстрани ограничаването за броя на президентските мандати , защото смяната на властта е нужна , за да се подсигурява динамичността на развиването на страната .

" Стабилността може да бъде по-важна и би трябвало да бъде приоритет, изключително в миг, когато страната има доста проблеми. След като политическата, икономическата и обществената сфера придобият вътрешна непоклатимост и зрялост , когато страната стане по-мощна и сложна за накърнимост извън , тогава опцията за смяна на властта излиза на напред във времето , несъмнено. Тя е е нужна за динамичността на развиването на страната ".

По думите му, " по тази причина считам, че все пак е нецелесъобразно да се отстрани от Конституцията ограничаване за броя на президентските мандати ".

Путин твърди, че се управлява извънредно от волята на хората и ползите на страната . Той чака, че дружно с депутатите ще направи доста за страната до 2024 година, " и тогава ще забележим ".
 Путин: Русия е готова да отговори на всеки агресор, както Съюз на съветските социалистически републики на фашизма
Путин: Русия е готова да отговори на всеки агресор, както Съюз на съветските социалистически републики на фашизма

Руският водач разкритикува изказванията, че Адолф Хитлер и Йосиф Сталин имат идентична роля за експлоадирането на Втората международна война
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР