Путин призна независимостта на Донецк и Луганск и по този

...
Путин призна независимостта на Донецк и Луганск и по този
Коментари Харесай

Цветанов се обади: Спешно вкарайте Украйна в НАТО

Путин призна независимостта на Донецк и Луганск и по този метод сподели ясното си желание да не спре до тук. А точно - да уголемява буферната зона по Източния фланг до колкото му се разреши. Анексията на Крим се не помни, признаването на републиките с времето също ще стане задоволително. С това мнение излезе някогашният вицепремиер Цветан Цветанов посредством партията си " Републиканци за България ".

Според групировката нарушаването на Меморандума от Будапеща от 1994 година, както и резолюцията на Организация на обединените нации от 2015 година ясно демонстрират посоката на деяние на Руската федерация.

Признаването на самостоятелност е крачка към присъединение на територии. Оттук нататък споразуменията от Минск губят смисъла си. Това значи риск за пренасяне на запад на линията на прикосновение според Минския меморандум от 19 септември 2014 година Остава реакцията на интернационалната общественост, пишат от партията на тогавашния втори в ГЕРБ.

Според Цветанов трябвало да се пристъпи към незабавно присъединение на Украйна към НАТО.

" Ние, от политическа партия Републиканци за България, твърдо поддържаме гласа на свободните хора, споделящи полезности за народна власт и самостоятелност. Остро осъждаме акта на съветския президент за признаването на така наречен Донецка и Луганска национални републики, отделили се от Украйна през 2014 година

Грубото тъпчене на интернационалното право ни задължава да бъдем единни в поддръжката ни за Украйна - във вътрешнополитически и във външнополитически проект.

Европейският съюз и трансатлантическата общественост би трябвало недвусмислено да защитят полезностите на демократичния свят, отправяйки послания към бъдещите генерации.

Всички тези решения и дейности ще бъдат и тест за европейските държави-гаранти по Минските съглашения и ще покажат тяхната увереност ", декларират още от РзБ.Ц
ТЕМА преди 57 минути 635 преди 1 час 1103 преди 1 час 721
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР