Путин не нахлу в Украйна да води преговори. Това според

...
Путин не нахлу в Украйна да води преговори. Това според
Коментари Харесай

Международен анализатор: За Путин преговорите с Украйна са хвърляне на прах в очите


Путин не нахлу в Украйна да води договаряния. Това съгласно мен е прахуляк в очите, една мимикрия, да види международната общност, че Русия е подготвена на мирни договаряния, сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ интернационалният анализатор Мартин Табаков във връзка днешните договаряния сред Русия и Украйна в Турция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3436
Най-важното от днешната среща е, че Украйна и още веднъж е повторила своята подготвеност за неутралитет. Руското схващане за неутралитет обаче е не просто Украйна да не стане член на НАТО, само че и да прекрати всякакво съдействие с Алианса. Срещу това обаче украинската страна желае гаранции за сигурност, добави Табаков.

Колкото по-нататък във времето се отдалечава краят на договарянията, толкоз по-руски стават Крим и Донбас. Много ми е мъчно да си мисля и за подобен компромис, касаещ Донбас, уточни интернационалният анализатор.

Той разяснява и информацията, че Роман Абрамович, който е един от най-изявените съветски олигарси, е бил токсичен по време на една от срещите за дискутиране на мир сред Русия и Украйна.

Абрамович е пряк медиатор сред Зеленски и Путин. Ако в действителност е осъществено посягане, това е направено, с цел да се покаже на всички съветски олигарси, че те нямат право на неутралитет, каквато роля се пробва да заеме той, съобщи Мартин Табаков.

По думите на Табаков българската позиция за войната в Украйна е доста срамежлива и плаха.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР