Путин години наред даваше знаци, че ако се върви в

...
Путин години наред даваше знаци, че ако се върви в
Коментари Харесай

Боян Чуков: Киев и Одеса ще паднат!

Путин години наред даваше знаци, че в случай че се върви в тази посока, рано или късно ще се стигне до тази " алена линия ". Това съобщи интернационалният анализатор Боян Чуков в студиото на " България заран ".

" Мъдрите американски анализатори предупреждаваха за тази обстановка още през 2008 година. Обясниха, че Украйна е най-червената от всички " червени линии " за Руската федерация. Тогава имаше изрично международно доминиране на Съединени американски щати и не слушаха предизвестията ", разяснява анализаторът пред Bulgaria ON AIR.

Той уточни, че първата фаза на интервенцията е завършила, следва фаза 2 - руснаците ще влязат в Киев, Одеса също ще падне. Чуков разяснява и последните изявления на Байдън и Зеленски.

" В думите на Байдън четем сред редовете - " Ние се отхвърляме от Украйна, ще ви поддържаме, само че американските въоръжени сили няма да се намесват. В последното изявление Зеленски съобщи, че желае да приказва с Путин и че Украйна може да остане неутрална страна. Той сега разбра, че е оставен самичък ", сподели Чуков.

Международният анализатор означи, че оповестените наказания против Русия действително укрепват позицията на Путин.

" През последните седмици американските медии стартират да извеждат Доналд Тръмп на напред във времето. С тази своя политика Съединени американски щати вкараха в обща прегръдка Китай и Руската федерация ", разяснява Чуков.

И означи деликатната позиция на Китай през вчерашния ден - отбягване на термини като " навлизане на Русия ".

" По-късно имаше телефонен диалог сред Лавров и китайския му сътрудник. Тогава Китай съобщи, че обстановката в Украйна е резултат от дейностите на Съединени американски щати. Сблъсък сред геостратегическите планове на Съединени американски щати и Русия ", сподели още интернационалният анализатор.

" Китайски кораби навлязоха в териториалните води на Тайван, а китайски хеликоптери навлязоха във въздушното пространство. Не изключвам вероятността Китай да одобри събитията в Украйна като прозорец, в който да реши този териториален проблем ", добави Чуков.

И добави, че пренареждането в международния ред е реалност, почнали са го Китай и Русия.
ТЕМА преди 5 минути 145 преди 26 минути 892 преди 31 минути 1053
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР