Путин го посрещна с почести и двамата се затвориха да

...
Реклама / Ads
Frognews
0| 354|15.09.2023НОВИНИ

По царски: Путин и Ким Чен Ун ненавиждат Запада, но вижте в какви коли се глезят

.
Ким Чен Ун се изтъркалва от бронираното чудо
Вижте го само! Той ненавижда прогнилия Запад и дава цялата си подкрепа на Путин, защото водил „героична битка със западния капитализъм“ в Украйна. Кич Чен Ун се казва лицето и е „велик кормчия“, „народен вожд“ – все от този сорт на Северна Корея. Лицето е на посещение в Русия, където пристигна с брониран влак съветско производство от 1960-е години на миналия век.

Путин го посрещна с почести и двамата се затвориха да си говорят важни работи. Най-вече как КНДР да прехвърли на руската армия боеприпаси и техника от годините на Съветския съюз, за да може Москва да продължи агресията си в независима Украйна.

От влака корейският сатрап бе качен на брониран с най-високото ниво на безопасност VR10 Mercedes-Maybach S600 Guard.

 

Поръчковата версия, която освен с допълнителни екстри се различава и с по-големите размери, с която се движат Путин и Ун струва над 1,4 млн долара. За сведение средната заплата в КНДР 4 около 48 долара на месец.

 

В кортежа преобладават джипове Мерцедес, но също и японския самурай Тойота. Накрая на колоната се виждаше и един южнокорейски Хюндай.


.

Коментари Харесай

По царски: Путин и Ким Чен Ун ненавиждат Запада, но вижте в какви коли се глезят> -->Реклама / AdsТърси:Петък, 15 Септември 2023, 13:16 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ -->#останивкъщи --> -->ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ -->НОВИНИГЛАСЪТ НА ЖАБАТАГЛАСЪТФРО

Путин го посрещна с почести и двамата се затвориха да си приказват значими работи. Най-вече по какъв начин КНДР да трансферира на съветската войска муниции и техника от годините на Съветския съюз, с цел да може Москва да продължи експанзията си в самостоятелна Украйна.

От влака корейският сатрап бе качен на брониран с най-високото равнище на безопасност VR10 Mercedes-Maybach S600 Guard.

 

Поръчковата версия, която с изключение на с спомагателни екстри се разграничава и с по-големите размери, с която се движат Путин и Ун коства над 1,4 млн $. За сведение междинната заплата в КНДР 4 към 48 $ на месец.

 

В кортежа доминират джипове Мерцедес, само че също и японския самурай Тойота. Накрая на колоната се виждаше и един южнокорейски Хюндай.

.
В кортежа на руснаците и северно-корейците няма нито една съветска кола...

 

С тази бронирана колона Ким се появи в Комсомолск на Амур. Там съветските домакини му демонстрираха завода " Ю. Гагарин " за съветски военни самолети от фамилията СУ. Севернокореецът гледаше очарован. От 1936 година, когато е почнал работа заводът, до момента са създадени 2757 машини, което даже съгласно съветските специалисти, е доста непретенциозно количество. В завода работят към 14 000 индивида, което пък съгласно актуалните стандарти е ужасно доста.

 

Руската и севернокорейската пропаганди се сплотиха в заклеймяването на „ груповия Запад “, който бел прогнил и щял да се разпадне всеки миг. Москва и Пхенян били пазач на международния мир и прогресивното човечество…

 

Българските путинофили дали гледаха репортажите от братските официални съобщения на двамата велики ръководители?
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР