Путин е тръгнал на историческа мисия за възстановяването на руската

...
Путин е тръгнал на историческа мисия за възстановяването на руската
Коментари Харесай

Кадиев: Путин иска да остане в историята

" Путин е тръгнал на историческа задача за възобновяване на съветската империя. Тази война е плод на негово предпочитание да остане в историята. Това е негова борба, каквото той реши. Иска да остане в историята като индивидът, върнал достолепието на Русия. Кризата ще засегне най-вече нас, тъй като 90% от газа ни идва от Русия, а 10% от Азербайджан, само че той отново е под съветски надзор ". Това съобщи за " Денят онлайн " някогашният заместник-министър на финансите Георги Кадиев.

По думите му Русия е най-големият производител на калий, съществена суровина на минерални торове за хранителната индустрия. Всичко това значи или липса на артикули, или инфлация. Според него има 4 червени линии - дали ще спре доставките на газ и нефт, дали ще употребява нуклеарно оръжие, дали ще има удари върху цивилно население и дали рецесията ще излезе отвън Украйна - да вземем за пример Молдова.

От своя страна ректорът на Минно-геоложкия университет проф. Ивайло Копрев показа, че част от отговора на нашествието се крие в суровините.

Вече националната сигурност е според от стратегическите първични материали. Донецката област е богата на въглища, манганови руди, исполин, галий, германий - метали на идната индустриална гражданска война.

Той означи, че имаме енергийна самостоятелност с Марица-изток.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР