Путин е свалил от дневния ред обсъждането на въпроса за

...
Путин е свалил от дневния ред обсъждането на въпроса за
Коментари Харесай

Добра новина! Путин е свалил от дневния ред обсъждането на въпроса за използване на тактическо ядрено оръжие в Украйна

Путин е свалил от дневния ред разискването на въпроса за потребление на тактическо нуклеарно оръжие в Украйна и е взел решение за масирани ракетни удари, настояват източници от Кремъл, представени от Телеграм канал generalsvr.

В отговор на гърмежа на Кримския мост Путин е разглеждал три разновидността:

Първият - да бъдат нанесени няколко ракетни удара по сериозната инфраструктура на Украйна и центровете за взимане на решения, да вземем за пример, Народното събрание.

Вторият, масиран ракетен удар по гражданска и енергийна инфраструктура и по здания " центрове на взимане на решения ", което и беше осъществено.

Третият, " последно предупреждение-ултиматум ", след който е трябвало да последва удар с тактическо нуклеарно оръжие с дребна мощ по мостовете на Днепър.

Вторият вид е бил признат като най-благоприятен и решителен (в краткосрочна перспектива) задачата да бъде задоволен електората и ултрапатриотите.

Твърди се, че съветските служители и представителите на най-близкия кръг на Путин не му оповестяват неприятни вести, само че провалите на фронта и частичната готовност са провокирали недоволството на доста поданици на Русия и към този момент заплашват безусловната поддръжка за Путин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР