Путин е изпратил руски елитни бойци в Бахмут, които са

...
Путин е изпратил руски елитни бойци в Бахмут, които са
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Руснаците се окопават в Бахмут. Но украинците напредват

Путин е изпратил съветски елитни бойци в Бахмут, които са се окопали в града. Но самодейността е на страната на освободителите.

Друго ще чуете от съветския президент. По думите му украинците не реализират никакви триумфи. Но не издава следващите задания пред съветската войска - най-малко не и пред камера.

Съоснователят на ДСБ и дълготраен общински консултант Вили Лилков разгласи, че се хвърля в кметските избори в София. Причината - не може да пренебрегва как София се ръководи по системата " наши хора ".

Лилков ще мери сили с претендента на ПП-ДБ Васил Терзиев - сполучлив предприемач с проблематични роднински връзки. " Тъмночервените "  дядовци обаче нямат значение, твърди Асен Василев.

Възмутените баби, слънчасалият прогностик и Путиновият Кенеди: вижте кои сграбчиха " медалите " в " Рашисти на седмицата ", част от хрониката на Христо Римпопов " ВОЙНАТА ТАЗИ СЕДМИЦА ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР