Путин: 318 000 души са мобилизирани в Русия, 49 000

...
Путин: 318 000 души са мобилизирани в Русия, 49 000
Коментари Харесай

Путин обяви мобилизацията на 318 хиляди души за сметка на доброволци

Путин: 318 000 души са мобилизирани в Русия, 49 000 от тях извършват бойни задачи

Броят на руснаците, мобилизирани за присъединяване в специфичната военна интервенция в Украйна, доближи 318 000 с помощта на самоотвержеността на доброволците, сподели съветският президент Владимир Путин по време на церемонията по полагане на цветя на паметника на Минин и Пожарски в Москва.

„ Вече имаме 318 хиляди мобилизирани. Защо 318 хиляди ли? Защото идват доброволци. Броят на доброволците не понижава “, сподели той.

Според президента 49 хиляди души към този момент извършват бойни задачи в съветските войски, всички останали се занимават с образование.

" Това е доста огромен брой хора. Останаха фамилии - майки, татковци, деца, съпруги. Разбира се, страната прави всичко, с цел да ги поддържа ", сподели Путин.

Руският президент Владимир Путин на 21 септември разгласи частична готовност. Според министъра на защитата Сергей Шойгу е нужна, с цел да се управлява линията на прикосновение от хиляда километра и освободените територии в Украйна.

Предвиждаше се в съветските въоръжени сили да бъдат привлечени общо 300 000 резервисти, което е малко над % от общия мобилизационен запас на страната.

По-рано през седмицата Министерството на защитата разгласи преустановяване на набора на жители от запаса, защото към този момент са съумели да наберат нужния състав за осъществяване на дилемите на СВО.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР