Пуснатият миналата седмица под домашен арест Георги Георгиев, подсъдим по

...
Пуснатият миналата седмица под домашен арест Георги Георгиев, подсъдим по
Коментари Харесай

Може ли да се обърне делото Дебора? Скандални чатове се появиха в TikTok

Пуснатият предходната седмица под " домакински арест " Георги Георгиев, обвиняем по три обвинявания по делото „ Дебора ”, популяризира скандални елементи към процеса против него, като изнесе информацията обществено в профила си в приложението Тик То, написа.

Припомняме, че делото се гледа при закрити врата, поради заплаха от откриване на интимни детайлности към живота на двамата и в правосъдната зала не се позволяват външни хора, в това число и публицисти.

От публикациите на подсъдимия се вижда чат на Дебора Михайлова с нейна другарка (Станислава Куманова), който се е състоял 5 дни преди нападението. В него Дебора се заканва, че „ скоро ще плаче и той ”, последвано от „ знаеш защо ти приказвам ”.



По забавен обаче е въпросът с показанията на Дебора от това какво се е случило във въпросната вечер, за които юристът на Георги Петко Кънев на няколко пъти загатна, че са много спорни. По думите на юриста от едно от последните съвещания „ доста неща би трябвало още да се изяснят и занапред ще се слушат експертизи и ще се обяснява, за какво има разминавания ”.

Самият Георги разгласява през днешния ден част от неговите показания и тези на момичето, където се откриват обилни несъответствия и разминавания, което непроменяемо слага под подозрение хронологията на събитията във въпросната вечер и фактическата конюнктура към дейностите, довели до обезобразяването на Дебора.

Ето и целият пост на Георги Георгиев в Тик Ток, както и чат между него и Дебора Михайлова на 26 юни 2023 година:



Припомняме, че обвиняванията против Георги са за  нанасяне на 18 прорезни рани с макетно ножче, в резултат на което Дебора получи 400 шева, както и в принудително подкастряне на косата ѝ и отправени нееднократни закани за ликвидиране. Миналата седмица той беше освободен под домакински арест, а през днешния ден Районна прокуратура – Стара Загора стачкува новата „ мярка за неотклонение ”. Окръжен съд – Пловдив до един месец ще реши дали Георги Георгиев би трябвало да се върне в ареста. Дали обаче сходно изнясане на информация от кориците по делото няма да се окаже нож с две остриета за Георги, при определянето на мярката му за неотклонение, ако от прокуратурата преценяват, че това може да се одобри като опит за повлияване на следствието?
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР