Пуснахме 6,5 км от АМ Европа“, а този участък е

...
Пуснахме 6,5 км от АМ Европа“, а този участък е
Коментари Харесай

Шишков: Изработваме цялостна концепция за развитието на граничните пунктове

Пуснахме 6,5 км от Автомагистрала „ Европа “, а този сектор е общо 14 км от Драгоман до Калотина. Затова форсирахме дружно със строителя да се облекчи трафика за идните празници, заяви пред Българска национална телевизия районният министър Иван Шишков. По думите му, към този момент има явен и безапелационен ангажимент от страна на строителя цялото трасе да е готово до края на май.

„ Това, което желаеме да създадем е преди летните отпуски, когато в този сектор придвижването ще е доста по-интензивно, до края на май да бъде приключено строителството. Казвам изрично, че би трябвало да бъде приключено, тъй като всичко, което е трябвало да направи страната, към този момент всичко е безусловно изчистено и строителя няма съображение повече да се бави “, изясни Иван Шишков, длъжностен министър на районното развиване и благоустройството.

Преустройство се прави и на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “, чийто вложител е Агенция „ Митници “. За лятото ще бъде обезпечена пропускливостта на придвижването, за пъкъл няма тапи. Най-вероятно ремонтът ще бъде приключен през август или септември, заяви още Шишков.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР