Пуснаха под домашен арест мъжа, който бие и тормози хора

...
Пуснаха под домашен арест мъжа, който бие и тормози хора
Коментари Харесай

Страх от отмъщение в Световрачене

Пуснаха под домакински арест мъжа, който бие и тормози хора в софийското село Световрачене. Нова телевизия описаха преди дни за побоите и униженията, на които е подлагал поданици на селото. Действията му са записани на видеоклипове, които локални ни предоставиха.

Венцислав Дамянов, прочут като Венци Боксьора, е с богато престъпно минало. Той беше задържан след побой над шеф на заведение и след експанзия над момиче, което влачил за косата. Сега е с мярка „ домакински арест ". Хора в Световрачене обаче споделят, че са го видели да се разхожда в селото. Местните се опасяват от разпра. Една от нападнатите е излязла в отпуск от боязън да не бъде открита и още веднъж нападната.

Случаят беше коментиран и от юрист Николай Хаджигенов в ефира на „ Здравей, България ".

Вярно ли ще оставим някакъв подобен бандит? Това е повода да ми излиза пяна на устата над 10 години, че Министерство на вътрешните работи би трябвало да се заличи и да се почне изначало по нов метод и с нови хора. Мярката му за неотклонение е вярна от правна позиция. Но това е работа на Министерство на вътрешните работи. Оказва се, че няма един полицай като хората - да му управлява мярката и да го респектира. Това е жалка история, по този начин работят институциите у нас. Но другояче, в случай че на някой дядо са му откраднали 100 лева от пенсията, Гешев незабавно ще цъфне там, сподели той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР