Пуснаха ни свише тази идея за материал. Да определим какво

...
Пуснаха ни свише тази идея за материал. Да определим какво
Коментари Харесай

Какво гледа мъжът?

Пуснаха ни свише тази концепция за материал. Да определим какво гледа българският мъж в една жена. Понеже сме и доста положителни по математика взехме решение, че ще ти представим проучването в проценти. На места не ни стигат думите и по тази причина гледай картинките. Всъщност, май единствено картинките ще ти стигнат, с цел да схванеш какво желаеме да кажем.

Очи в очи: 30%
Без подозрение, това е първото място, където прицелваш една жена. Отдавна си развил гения да погледнеш в другия чифт очи. Истинският мен има създадена точкова система и единствено за секунди прави оценка качеството на млекоцентралите. Обичаш да са огромни, стегнати и приятни на досег. Обикновено те приключват забавните извивки на женското тяло. Циците са просто второто дупе, което виждаш незабавно, когато се запознаваш с една жена.

Дупе: 50%
Поглеждаш го и знаеш, че твоята ракета към този момент лети към него. Дупето на една жена се минава с взор дневно най-малко 100 000 пъти, само че 99 999 от тях са плод на мъжката фикция. Върви постоянно с неповторим чифт долни дрехи, което е просто опаковката на подаръка. Единственият метод да схванеш по кое време дупето е съвършено за теб е когато прекараш ръка по него. Трябва да бъде разцъфнала праскова! Мека повърхнина, само че въпреки всичко твърда целокупност. Око да види, ръка да пипне! Жена без дупе е като кола без гуми.

Лицето: 5%
Евентуално все в миналото ще я погледнеш в лицето. Надяваме се, че ще го направиш по-скоро. Лицето е тази част от тялото, която ще гледат твоите другари, т.е. лицето на въпросната ще показва теб. Водиш я на всекидневното напиване с бира и се оказва, че тя има визия на гневен питбул! Изборът на разположение е значим, тъй като постоянно има една тънка граница сред възбудения взор на лъвица и мокрия празен взор на кравата! Определено мъдри 5% от мъжкото общество.

Устни: 5%
Всички несгоди на света са тръгнали от там! Минава някаква дискотечна палка и ги допира до твоята леко набола брада, ухаеща на афтършейв, и си отпътува. Малко може да наподобява на флирт, само че ти не си я молил. Скандалът обаче е на разположение, тъй като твоята е участвала на въпросното събитие. Жената има три чифта устни и за наслада употребява единствено един за говорене. Разбрахме обаче за какво тези въпросни 5% гледат устните – тъй като другото им име е: елементарно управляем изпускателен клапан на тръби с високо налягане. За към момента гледащите с неразбиране: устните са първото нещо, което допира дяволския кларинет.

Ръстът: 3,3 %
Висока или ниска? Според нас растежът не е значим, само че има менове, които дефинират растежа като основен. За нас всичко в растежа на една жена е позитивно. Ако е висока, ще имаш кефа да се покатерваш все по-високо, с цел да достигнеш циците, което си е прелестно преживяване. Ако е ниска и компактна, ще можеш да я гушкаш и всичко по нея ще е на една ръка разстояние. Компактните постоянно минават тайно за една бърза серенада на флейтата, когато минимум очакваш. Високите имат съвършени крайници за секс украса, те постоянно изненадват с новото долни дрехи, което им стои неповторимо!

Походката: 3,3%
Важна част от визията на възлюбената. Походката разклаща циците и полюшква дупето закачливо пред погледа ти. Искаш да се движи гладко и грациозно като кошута, само че тя върви като награден тракторист или международен първенец по патешко вървене. Преди да излезеш с нея, ревизира дали не върви на високи токчета като Нийл Армстронг на луната.

Носът: 3%
Ако срещнеш жена с естествен, би трябвало да почерпиш. В последно време наблюдаваш, че Фукушима и Чернобил си споделят тежката дума. Кълвачите, свинските зурли и акулите са станали доста, само че ти ще търсиш, тъй като не искаш да ти бръкне в окото, до момента в който те целува.

Абсолютно нищо: 0,4%
Това са хората, които имат вяра, че любовта е сляпа или те са слепи. Заблудено влюбените се срещат на всички места и за тях лекуване няма. Манипулиращата ги гад, която към този момент е като един граф Дракула, им е изпила крепко мозъка. Другото им име — влюбен чехльо! Ако имаш такива другари, подари им очила!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР