Пускат евтини куверти за 8 март Графа срещу Азис в

...
Пускат евтини куверти за 8 март Графа срещу Азис в
Коментари Харесай

Пет дни романтика и шампанско в Париж за 8 март

Пускат евтини куверти за 8 март Графа против Азис в нощните клубове за 8 март

Всяка жена заслужава да отпразнува уместно 8 март, в случай че не е от тези съвременно мислещи дами, които свързват тази дата само с Клара Цеткин и първите стачки на работничките в Америка. 

При състояние че 14 февруари /който на всичко от горната страна отмина напълно скоро/ не е изместил напълно традицията да почитате дамите в фамилията си и на 8 март, помислете за нещо в действителност друго и запаметяващо се. Когато планирате времето към празника, проверете дали не можете да си осигурите няколко почивни дни. Ако това е допустимо, прегледайте последните предложения на туристическите организации. Какво по-хубаво от това да поглезите своята половинка с екскурзия. А когато става дума за обич и романтика, най-хубавото място постоянно е Париж. 

До града на светлините може да стигнете със аероплан против 600 лева на човек. Специалната оферта във връзка на 8 март предлага 5 дни в сърцето на Париж с безчет разнообразия. Ако решите да се възползвате от специфичната стратегия за празника, ще бъдете настанени в комфортен хотел с три звезди, наоколо до забележителностите на френската столица. Предвиденото изхранване включва закуска и вечеря в тествания салонен ресторант.

За да усетите необятността на града, уредниците на програмата са планували разходка по направления в сърцето на Париж, придружени с доста разкази за великите дами от историята на Франция. Комбинираната четиричасовата обиколка на града ще ви коства 40 евро с екскурзовод.

По предпочитание против още 30 евро от горната страна, може да видите и най-посещавания музей в света и огромен исторически монумент - Лувъра. Цената включва билета и сказка на български език, само че би трябвало да предвидите, че ще са ви нужни няколко часа.

При декларирано предпочитание уредниците на пътешествието имат подготвеност да ви заведат и до замъка Версай против 45 веро на човек. Ако имате шанс да сте там в неделя, може да се насладите на сантименталната панорама на фонтаните, които единствено в този ден работят с цялостна мощност.

И не на последно място, заведете своята обичана жена до върха на Айфеловата кула. Срещу 17 евро това ще остави паметен спомен в специалния  ден.

За да си извършите добре сметката, ако желаете да посетите други музеи и забележителности, се информирайте авансово за входните такси.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР