Пускането на следващото поколение Xperia 1 VI на Sony може

...
Пускането на следващото поколение Xperia 1 VI на Sony може
Коментари Харесай

Според лийк, Sony Xperia 1 VI може да получи значителен ъпгрейд на камерата и зуума

Пускането на идващото потомство Xperia 1 VI на Sony може би е напълно близо, защото неотдавна изтекоха маркетингови материали за флагманския смарт телефон.

Публикувани в X от известния лийкър Insider Sony, изображенията демонстрират, че идното устройство ще има доста усъвършенстване на камерата спрямо Xperia 1 V. То ще има не един, не два, а три 48MP обектива на гърба си, което ще разреши фотоси с висока резолюция за цялото трио. Всяка от трите ще има датчик за изображения Exmor T for mobile. Това е същият датчик, който се намира в главния обектив на Xperia 1 V. Уникалното в технологията е, че тя разрешава на смарт телефона да приема повече светлина при снимане, като в същото време „ доста понижава шума в изображението “.

Хардуерни спецификации

В следваща обява Insider Sony в детайли разказва спецификациите на всяка камера.

В главния обектив е ситуиран 1/1,4-инчов датчик Exmor T с „ огромна бленда от f/1,4 “. Тази конфигурация би трябвало да помогне на камерата да събира повече светлина. Това ще е потребно за сюжети с ниска осветеност. Той има 2-кратно оптично нарастване и поддръжка на Dual-PD AF (автофокус с двойно фазово разпознаване). Други забележителни характерности включват опцията за запис на 1080p, поддържана от EIS (електронна непоклатимост на изображението), с цел да се поддържат постоянни фрагменти.

Следва ултраширокоъгълната камера. Тя е оборудвана с 1/2,7-инчов датчик Exmor T с фокусно разстояние 14-18 мм. Идеална е за далечни фотоси. Обективът има вградена в чипа функционалност за автоматизирано фокусиране, която също по този начин му разрешава бързо и тъкмо да концентрира обекта. Засега не е известно по какъв начин се съпоставя успеваемостта му с Dual-PD AF.

Последният обектив (както евентуално към този момент сте се досетили) е телефото. Подобно на предходния обектив, той има Exmor T 1/2,7-инчов датчик със същия вграден автофокус. Според Insider Sony акцентът при него ще бъде 6-кратното нарастване. Твърди се, че телефото камерата ще има „ невероятни равнища на подробност с помощта на 48-мегапикселовия си датчик “. Хибридното 6-кратно оптично нарастване обаче може да бъде налично единствено посредством изрязване на датчика. Без изрязване оптималното оптично нарастване на телефото е 3 пъти.

Това е съвсем всичко, което се знае за Xperia 1 VI. В обявата на X има голям брой мнения от други консуматори, които желаят повече информация за спецификациите на устройството, датата на стартирането му на пазара и дали то ще има специфични функционалности, задвижвани от изкуствен интелект, както други флагмански телефони. От Insider Sony дадоха отговор на множеството, като обявиха, че това е цялата информация, която има сега. За благополучие, може би няма да се наложи да чакаме доста дълго, с цел да научим повече.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР