Пускамe нов раздел Feeds. Това ще е нов начин за

...
Пускамe нов раздел Feeds. Това ще е нов начин за
Коментари Харесай

Голяма промяна ще има в профилите ви във Фейсбук

Пускамe нов раздел " Feeds ". Това ще е нов метод за намиране на най-новите изявления от вашите другари, обичани, страници и групи. Можете да подредите лист с обичани на приятелите и страниците, на които държите най-вече, и да филтрирате тяхното наличие в този нов раздел, разгласи " Fейсбук ".

" Home е новото име на раздела, който виждате за първи път, когато отворите Фейсбук, с цел да откриете ново наличие. От началната страница можете елементарно да получите достъп до Reels и Stories и да получите персонализирани рекомендации. "

" Разбираме, че може да желаете повече варианти, когато става въпрос за подбиране и обзор на вашето наличие. Има моменти, в които може да знаете тъкмо какво търсите – да речем, най-новите изявления от вашите групи – или може да желаете да попаднете на свежо, занимателно наличие. Тъй като Home се трансформира повече в машина за разкриване, с цел да намирате и следвате ново наличие и създатели посредством рекомендации, разделът Feeds дава елементарен метод за достъп до наличието от хората и общностите, с които към този момент сте свързани във Фейсбук ", допълват от компанията.

От през днешния ден някои хора ще виждат Feeds като раздел в своята лента за бърз достъп; на iOS тази лента се намира в долната част на приложението, а на Android се намира в горната част. Очакваме тези актуализации да бъдат пуснати в международен мащаб през идната седмица. Разделите в лентата за бърз достъп се трансформират според от частите на приложението, които употребявате най-често. Можете също по този начин да персонализирате и закачите раздел в лентата за бърз достъп, като извършите разположението му непрекъснато.

На процедура Home ще е събирателна точка за цялото разнообразно наличие, което ще се сортира самостоятелно за всеки консуматор. Ще се употребява интелигентен логаритъм с машинно образование, който да опознава ползите на потребителя въз основата на " хиляди сигнали ", споделя компанията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР