Пушенето на повече от пет цигари на ден увеличава риска

...
Пушенето на повече от пет цигари на ден увеличава риска
Коментари Харесай

Доказано: Този навик повишава риска от рак с 20%

Пушенето на повече от пет цигари дневно усилва риска от рак с 20%, по тази причина е доста значимо да се води здравословен и деен метод на живот. Това заяви в изявление за ТАСС на Международния стопански конгрес в Санкт Петербург генералният шеф на Националния медицински център за радиология, онкологът на съветското Министерство на здравеопазването и учен на Руската академия на науките Андрей Каприн .
Той също по този начин добави, че не би трябвало да се злоупотребява с алкохол и алено месо, би трябвало да се следи показателя на телесна маса и в случай че е належащо, да се борим със затлъстяването.
 Ядките на тези плодове са отровни, могат да ви убият за секунди Ядките на тези плодове са отровни, могат да ви убият за секунди
Много хора, изключително децата, ядат ядките в костилките на някои плодове, в това число кайсия и праскова, без да знаят за тяхната заплаха...
Международният стопански конгрес в Санкт Петербург, проведен от Фондация „ Росконгрес “, се организира от 2 до 5 юни. Темата на форума тази година е " Отново дружно. Икономиката като нова действителност. "

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР