Пушенето на повече от пет цигари на ден увеличава риска

Пушенето на повече от пет цигари на ден увеличава риска ...

Доказано: Този навик повишава риска от рак с 20%

Пушенето на повече от пет цигари на ден увеличава риска от рак с 20%, затова е много важно да се води здравословен и активен начин на живот. Това съобщи в интервю за ТАСС на Международния икономически форум в Санкт Петербург генералният директор на Националния медицински център за радиология, онкологът на руското Министерство на здравеопазването и академик на Руската академия на науките Андрей Каприн.
Той също така добави, че не трябва да се злоупотребява с алкохол и червено месо, трябва да се следи индекса на телесна маса и ако е необходимо, да се борим със затлъстяването.

Ядките на тези плодове са отровни, могат да ви убият за секунди Ядките на тези плодове са отровни, могат да ви убият за секунди
Много хора, особено децата, ядат ядките в костилките на някои плодове, включително кайсия и праскова, без да знаят за тяхната опасност ...
Международният икономически форум в Санкт Петербург, организиран от Фондация „Росконгрес“, се проведе от 2 до 5 юни. Темата на форума тази година е "Отново заедно. Икономиката като нова реалност."

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com