Пуловерът - любима дреха за студените месеци. Освен топлина и

...
Пуловерът - любима дреха за студените месеци. Освен топлина и
Коментари Харесай

Пуловерите, които ще бъдат актуални тази есен

Пуловерът - обичана дреха за студените месеци. Освен топлота и улеснение, пуловерът има още едно голямо преимущество - своята повсеместност. Можете да го съчетавате с каквото ви хрумне. Вижте кои са 5-те съвременни пуловера за сезона, както и няколко фешън хрумвания по какъв начин да ги носите.
Прочетете още
Пуловер с изхабен резултат

Една от водещите трендове при пуловерите, изключително измежду феновете на street стила, е пуловерът с изхабен резултат. Какво значи това? Ами, всичко, което сами се сетите - от раздърпана кройка, висящи влакна прежда или асиметрично ситуирани дупчици. Пуловерите с изхабен резултат са забавни и необикновени, подобаващи за всекидневието, в случай че не спазвате непоколебим дрескод на работното място.

Пуловер в ярки цветове

Пуловер, с който ще си виждат. Само това може да се каже за тази наклонност. Цветните пуловери в ярки тонове завладяха стилния подиум и преобладават при плетивата като цяло. Правилото при тях е да ги съчетавате със обикновен панталон, дънки или пола, с цел да не наподобявате на пинята. 

Рокля пуловер

Роклята пуловер е обичана на мнозина и наложителен детайл от дрешника за есента и зимата. Съчетава се прелестно с чеп и чорапогащник, можете да я носите с боти, ботуши или спортни обувки. Виждаме, че настоящи този сезон са всички нейни разновидности - от груби едри плетки до фини машинни, които по-скоро следват извивките на тялото.

Пуловер с необятни ръкави

Пуловерът с необятни ръкави няма да ви топли толкоз, колкото очаквате. Но пък е забавни допълнение за дрешника за есен/зима 2022-2023. Този модел най-често е по тялото, като се разкроява в региона на раменете. Ръкавите са свръхшироки, постоянно наподобяващи даже покривало. Можете да го носите в топлите есенни дни или да съчетавате с едноцветна блуза с дълъг ръкав през зимата.

Къс пуловер

Късите пуловери, с дължина към талията, също се оказаха доста известни за сезона. Най-често са от по-ситни плетки, с цел да прилепват по-добре по тялото. Комбинират се с панталони и поли с висока талия. Може да се облекат и над рокля.

 

Източник: Rozali. bg

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР