Пулмологът д-р Александър Симидчиев коментира актуалната обстановка в страната ни

...
Пулмологът д-р Александър Симидчиев коментира актуалната обстановка в страната ни
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: Има елемент на генетична склонност към по-тежко боледуване от COVID-19

Пулмологът доктор Александър Симидчиев разяснява настоящата конюнктура в страната ни във връзка с разпространяването на COVID-19. Той сподели графики, съгласно които сега проби вършат единствено хора, които имат доста мощно изявени признаци на болестта. По думите му обаче общият брой на инфектираните е понижен, оповестява.

Друга графика демонстрира, че процентът на приетите в болница пациенти , по отношение на тези, дали позитивен резултат на тест, се покачва. Запазва се съотношението на хората, настанени в интензивни отделения, споделя още лекарят.

Справяме се по-добре с пандемията в дълготраен проект ”, акцентира пулмологът като се обоснова, че процентът на умрелите в резултат на заразяване с COVID-19, се намалява, въпреки и гладко. По думите на доктор Симидчиев ниският брой на имунизации у нас слага здравната система в непрекъсната неустойчивост.

Той разяснява и новият случай, при който жена обиколи няколко здравни заведения , до момента в който бъде призната за лекуване от болестта. „ Системата ни не е подредена и структурирана по този начин, че да работи като същинска система ”, безапелационен е лекарят.

Д-р Симидчиев твърди, че има детайл на генетична податливост към това да се боледува по-тежко от COVID-19. По думите му е проблем да се заразяваме постоянно.
Целия диалог вижте във видеото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР