Пукнатини по жилищна сграда, разкопан паркинг пред друга и липса

...
Пукнатини по жилищна сграда, разкопан паркинг пред друга и липса
Коментари Харесай

Хора са без достъп до дома си заради строеж на нова сграда в Бургас. Фирмата: Атакуват ни


Пукнатини по жилищна постройка, разкопан паркинг пред друга и липса на достъп до трета. За всичко това хората упрекват строителите на нова кооперация, която се намира в центъра на Бургас – на „ Хан Крум “ 32.

„ В края на октомври стартира да се копае за градеж и навлязоха и в частния ни парцел, събориха оградата и изкорениха двете ни дръвчета “, описа Мария Желязкова, която търси помощта на институциите.

Гергана Коларова няма достъп до постройката, в която живее. Той е стеснен от самия градеж.

„ Принудени сме нелегално да прекосяваме през прилежащата постройка. Адресът на въпросния градеж е на „ Хан Крум “ 32, за който аз имам нотариален акт. Не мога да схвана упорството на община Бургас - за какво желаят да вземат адресната ни регистрация “, разяснява тя.

„ Преминаваме през една дребна алейка до големия трап, който няма подпорни стени. От другата страна има бул., който е голяма артерия “, показа дамата, чиито деца също са принудени да минават през това място.

„ Всички документи са изрядни, всичко е в съгласие и уговорено авансово със съседите. С множеството сме в положителни връзки, само че от всеки вход по една жена показва друго мнение, разяснява шефът на строителната компания Таир Байрам.

„ Решили са да ни нападат. Всичко ще се възвърне, ще има нови градинки, а пукнатините са още от преди да стартираме градежа. Имаме фотоси “, изясни той.

От строителните органи към този момент е намерено нарушаване, през днешния ден следва и нова инспекция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР