Пукльовците“ са дигитални образователни игри, които помагат на децата да

...
Пукльовците“ са дигитални образователни игри, които помагат на децата да
Коментари Харесай

Дигиталните образователни игри „Пукльовците“ с безплатен достъп

„ Пукльовците “ са цифрови просветителни игри, които оказват помощ на децата да се научат да работят в екип. Те се играят в клас и са основани на образователния материал по математика и български език от 1-ви до 4-ти клас. Заедно с героите в играта децата вземат решение разнообразни екологични проблеми – като замърсяване на водата и въздуха, разделно събиране на боклуци, изсичане на горите. По този метод децата се учат да им „ пука “ за другите и за света към тях. Оттам идва и името на играта.

От предходната седмица към този момент могат да се играят и онлайн, независимо в домашна конюнктура. По този метод децата ще могат да упражняват научения образователен материал посредством игра - сами или в тим с цялото семейство. Така, по един ангажиращ и занимателен метод, фамилиите ще могат да съчетаят потребното с приятното. А учителите ще имат още един цифров учебен инструмент, с който да обогатят образователния си развой.

„ Пукльовците постоянно са претендирали учебна среда и непосредствена връзка сред децата. За страдание през днешния ден това няма по какъв начин да се случи. Затова през последните седмици направихме всичко допустимо да приспособяваме игрите, с цел да могат те да продължат да оказват помощ на децата, учителите и родителите и по време на отдалеченото образование. “ – показа за нововъведението основателят на „ Пукльовците “ Ставрос Ставру.

До края на изключителното състояние, „ Пукльовците “ ще бъдат налични гратис за всички на адрес:

Екипът на „ Пукльовците “ работи и върху още две нови благоприятни условия: осъществяване на онлайн шампионати сред деца от разнообразни класове и учебни заведения и върху настолна игра, с която цялото семейство ще може да се забавлява дружно, до момента в който развива уменията за работа в екип и разрешаване на спорове при децата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР