Пуканки, сандвичи, чипс, вафли и солети - това са само

...
Пуканки, сандвичи, чипс, вафли и солети - това са само
Коментари Харесай

Ще гощават членове на СИК с хиляди вафли, кроасани и солети

 Пуканки, сандвичи, чипс, вафли и солети - това са единствено част от гощавките, с които Столичната община счита да храни участниците в обработката на протоколите на секционните изборни комисии на идните локални избори.

На 15 октомври тя е оповестила социална поръчка с предмет " доставка на хранителни артикули, освежаващи и тонизиращи питиета " с планирана стойност 420 000 с Данък добавена стойност, написа " Сега “.

От документите излиза наяве, че общинската администрация не възнамерява да пести средства, с цел да задоволи апетита на участниците в СИК, както и на сътрудниците на Общинската изборна комисия, чийто подобен брой е 5300 души.

В първия избирателен ден на 27 октомври и в идващия - 28 октомври, за участниците са планувани по четири хранения дневно, по време на които ще се сервират сандвичи с салам и вегетариански.

За задачата е планувано да се закупят 63 608 броя. Всеки ще може да си вземе и напитка. Столичната община желае да купи 127 216 бутилки от 0.500 мл минерална вода и още толкоз бройки кафе, което ще се предлага посредством кафе машина. Това прави приблизително по 24 броя на човек от всеки от двата продукта. Плюс това ще се дадат пари и за 63 хиляди бутилки от половин литър безалкохолно. В " количествено-стойностната сметка " към публичната поръчка е маркирано, че ще бъде сервиран и чай, билков или плодов.

След всяко главно хранене ще следват няколко междинни. Тогава всеки ще може да си хапне сладки и солени снаксове. Прави усещане, че прогнозните количества на разядките не са по никакъв начин дребни. Цели 14 882 броя пакети с пуканки. " Те следва да се подготвят посредством професионални машини, като изпълнителят се задължава да обезпечи за непрекъснато най-малко по един оператор за зареждане на всяка машина ", написа в техническите спецификации към публичната поръчка. Освен тях е планувано да има 31 804 пакета солети, 15 902 броя чипс, 31 804 кроасана и 15 902 тунквани вафли.

В понеделник изтече срокът, в който могат да се подават предложения за присъединяване в публичната поръчка. Все още обаче не е ясно дали има определен реализатор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР