Пухкавата котка на име Лижня стана известна в социалната мрежа

...
Пухкавата котка на име Лижня стана известна в социалната мрежа
Коментари Харесай

Шишкава котка предизвика скандал в Instagram

Пухкавата котка на име Лижня стана известна в обществената мрежа Instagram със своето сладко, само че нацупено лице, само че скоро започнаха да валят отрицателни мнения за тежестта на писаната. Руският притежател на четириногото отвърна, че обвиняванията в свирепост са нещо доста тъжно.

Потребителите на Instagram, попаднали на страницата на котката, дефинират притежателите на Лижня като „ заболели “, потвърждавайки, че съзнателно са я прехранили, с цел да изпъкне в обществените мрежи.

Един консуматор написа: „ Спрете да злоупотребявате с животни идиоти такива, представете си да тъпчете с храна животно, съвсем убивайки го, единствено с цел да наподобява сладко, хора, вие сте заболели “.

Собственикът на котето написа в Instagram пост, в който изяснява диетата и методът на живот на Лижня и за какво тя е толкоз дебела. „ Никога не сме се опитвали да тъпчем Лижня с храна. Някои хора написаха, че го вършим преднамерено. Представяте ли си? Та тя даже отхвърля да яде друга храна, с изключение на диетичната.

Вярно е, че котката ни беше бременна и по-късно я кастрирахме, само че не твърдим, че това е повода за затлъстяването ѝ “, написа притежателят на писаната.

Освен това притежателите обясниха, че бременността на Лизня е влошила наддаването ѝ и от този момент тя е направила няколко визити при ветеринаря. Лекарят ѝ е предписвал доста разнообразни диетични храни за котки, до момента в който едната не е почнала да дава резултат.

Собствениците споделиха: „ Изглежда, че е спряла да наддава на тегло с сегашния си хранителен проект, само че към момента има проблеми със загубата. Не можем водим на ветеринар прекомерно постоянно, само че несъмнено ще го вършим още веднъж и още веднъж, в случай че е належащо.

Ние не поддържаме никакви типове злоупотреби с животни и не е добре притежателите да се заплашват, написа vesti.bg. И също по този начин не можем да пренебрегнем, че някои показват, че котката ни е била по-стройна през 2020 година Вярно е, само че от този момент не е наддала доста, погледнете други остарели фотоси, направени от друг ъгъл, с цел да се уверите.

И да, Лижня може да върви, даже обича да играе на лов!

Съгласни сме, че тя би трябвало да бъде по-активна, с цел да отслабне. Ако някои хора към момента не имат вяра на това, което пишем, добре, това е вашето мнение, само че апелирам, не разпространявайте погрешна информация и не пожелавайте притежателите на Лижня да умрат. Малко е тъжно да четем такива известия “.
Вижте тази обява в Instagram.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР