Пуерториканската латино звезда Рики Мартин се похвали, че е сключил

...
Пуерториканската латино звезда Рики Мартин се похвали, че е сключил
Коментари Харесай

Рики Мартин се омъжи

Пуерториканската латино звезда Рики Мартин се похвали, че е сключил брак с колегата си, шведският художник концептуалист от сирийски генезис Джван Йозеф, заяви Contactmusic.

46-годишният артист е удостоверил новината за сватбата в изявление за E!News. Той споделя, че към този момент е фамилен мъж, както и че формалното празненство, по случай сватбата, занапред следва.

"Вече съм брачен партньор, само че огромното празненство ще бъде след към два месеца. Когато пристигна времето, ще го оповестя. Ние разменихме брачни клетви, положихме обети и подписахме всички нужни документи, включително и предбрачен контракт ", споделя Рики Мартин.

Връзката на артиста с шведския художник стартира през 2016 година Още през ноември същата година Мартин оповести, че с колегата му са се сгодили и имат намерение да узаконят връзките си, напомня изданието.

Миналата година пък

Мартин разгласи, че идната му женитба ще бъде паметна и за нея ще се приказва дълго.

"Това ще бъде огромно събитие. Искам да е нещо грандиозно, за което хората да приказват. Ние сме съвременно семейство и мисля, че хората би трябвало да виждат хубостта на нашите връзки. Именно поради това го вършим обществено и ще споделим сватбата си със света”, разяснява през септември артистът, който е татко на близнаци — 8-годишните Матео и Валентино,

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР