Публицистиката е сърцето на журналистиката. Това е жанрът, който определя

...
Публицистиката е сърцето на журналистиката. Това е жанрът, който определя
Коментари Харесай

Най-популярните и най-важните коментари на Actualno.com за 2020 година

Публицистиката е сърцето на публицистиката. Това е жанрът, който дефинира лицето на една медия. Журналистиката са неуместните неща, които казваме/пишем/излъчваме – всичко друго е пиар. Тези думи сами можете да потърсите кой ги е споделил, уважаеми читатели.
В идващите редове ще напомним най-важните и най-четените мнения в:

Колко костват една страна и едно общество си проличава от грижата им за най-уязвимите и за бъдещето си. Децата са бъдещето – по какъв начин се грижим за тях е пределно ясно. Тази година – още по-ясно!

Коментарна позиция - тъй като Движение за права и свободи и това желае, страната да управлява. У нас страната какво е знаем всички!

Понеже към дребното останали незастроени плажове има вълчи вкус, който не признава закони и спънки, да помогнем на амбициозните строители. Див плаж се застроява с идиоти доста по-лесно, в сравнение с с хотели и първите ще им оказват помощ в пътя към вторите. Хотелите са въпрос на мудна окупация - идиотите обаче могат да прогонят за нула време старите къмпингари, незаслужено радващи се на последните си свободни изгреви и залези.
ТОП 5 НА НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ КОМЕНТАРИ В ACTUALNO.COM
А в този момент, ето и мненията, които ви развълнуваха най-вече през годината, в случай че съдим по читателския интерес, измерен с Гугъл Analytics:
5.
4.
3.
2.
1.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР