Публикуването в руските медии на запис на предполагаем разговор между

...
Публикуването в руските медии на запис на предполагаем разговор между
Коментари Харесай

Билд: Много неща подсказват, че записът за атака срещу Кримския мост е истински

Публикуването в съветските медии на запис на хипотетичен диалог сред високопоставени немски военни за планове за нахлуване над Кримския мост е „ неприятна изненада “ за немските въоръжени сили (Бундесвера), пише вестник " Билд ". Както отбелязва изданието, „ доста неща подсказват, че записът е същински, даже в случай че Бундесверът към момента не е удостоверил публично достоверността “. " Билд " показва, че Бундесверът се е " опитал да ограничи вредите " - сметките в обществената мрежа X (бивша Туитър), които разпространиха записа, бяха блокирани в Германия, оповестява ТАСС.

Вестникът отбелязва, че към момента не е известно по какъв начин и кой - съветските специфични служби или техен сътрудник - е съумял да прихване диалога между германските военни. " Билд "  отбелязва, че един от участниците е бил в хотел в Сингапур, тъй че е допустимо стаята му да е била подслушвана или да е приказвал по незащитена връзка.

Записът е срам за Германия, разяснява вчера Дмитрий Полянски, първи заместник-постоянен представител на Руската федерация в Организация на обединените нации. „ Това е цялостен срам и загуба на лицето за Германия, която демонстрира новите си краски: лъжлива, подла, нападателна, реваншистка и русофобска “, написа той на страницата си в обществената мрежа X (бивша Туитър). Дипломатът означи, че това към този момент не е Германия, с която Русия подписа другарски контракти през 90-те и 2000-те години. „ Аналогията с 30-те години на предишния век е неизбежна “, заключава Полянски.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР