Публикуван миналата година е установено, че ръководният орган на европейския

...
Публикуван миналата година е установено, че ръководният орган на европейския
Коментари Харесай

Феновете на Ливърпул компенсираха хаоса на финала на Шампионската лига през 2022 г. в Париж

Публикуван предходната година е открито, че управителният орган на европейския футбол носи „ главната отговорност “ за пропуските в сигурността, които съвсем доведоха до „ злополука с всеобщи смъртни случаи “.

Хиляди почитатели бяха затворени против оградите по периметъра отвън Стад дьо Франс от полицията, като началото на мача беше отсрочено с повече от половин час.

Някои към този момент бяха нападнати от локални младежи, опитващи се с цел да откраднат билетите им, до момента в който други бяха ограбени, откакто напуснаха стадиона след успеха на 1-0.

Изображение: Снимка: Reuters

„ УЕФА към този момент предприе редица стъпки след финала през 2022 година, в това число използване на рекомендации от самостоятелния обзор и определяне на специфична скица за възобновяване на суми “, се споделя в изказване на УЕФА.

„ Днес тя отиде по-далеч, като подсигурява, че почитателите на Ливърпул, представлявани от Погуст Гудхед и Бингам Лонг, получават сума посредством отплата по отношение на компликациите и провокациите, пред които са бил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР