Публикуваме най-четените и харесвани коментари тази седмица. Този коментар събра

...
Публикуваме най-четените и харесвани коментари тази седмица. Този коментар събра
Коментари Харесай

Коментар №3 на седмицата: Перла в короната - от синьото лято на Мангъров до стоте жертви на ден

Публикуваме най-четените и харесвани мнения тази седмица. Този коментар събра над 6 000 ваши прочитания в Actualno.com.
 
Ще напомним някои неща - на тези рискови гласове на недоверието и на техните патрони. Например, че доцент Мангъров бе оповестил, че вирусът най-вероятно ще изчезне лятото. И то при започване на лятото. Мутафчийски по същото време твърдеше, че крепко ще измрем. Винаги ми се е коствало, че и двамата са прекомерни, само че на фона на 100 жертви дневно, втора вълна, задъхващи се лечебни заведения, вие преценете кой е бил по-близо до истината. 
Ако всички опасения за операция бяха правилни, в този момент трябваше да живеем в един забавен свят. Коронавирусът трябваше да е отстъпил още към юли и август. Септември трябваше да се намират изолирани случаи, които всеки да посреща с усмивка - е, да, обикновено, на места ще има още някой. Леки местни карантини по места. Възстановени полети и туризъм. Много хора, които обичат да споделят " аз споделих ли ви " към този момент стартират да споделят " аз споделих ли ви ". Щяха да се провеждат стотици диспути, а за какво не и каузи, които отзад-напред да наблюдават за какво целият свят е станал жертва на жестока небивалица, кои са били водещите фигури на конспирацията, по какъв начин всички за малко да се подадем на имунизиране, чипиране, промиване. Но истината е спечелила. И някой е потвърдил, че фрагментите от лечебните заведения в Италия са небивалица. И че елементарен аспирин е задоволителен. 
С доста огромен интерес щяхме да проследим раждането на един прелестен нов свят, който чества остарялото обикновено, като студентите в дискотеката в Благоевград, които бяха създали ваучър с корона интериор и танцьори в медицински екипи. И всеки, който още от март е схванал, че вирусът е огромна илюзия, щеше да получи документ за просветление, който да окачи на стената и след време да демонстрира на внуците по какъв начин през огромната машинация на 2020-та година той е бил измежду гласовете на истината, които не са останали заблудени. Това щяха да са най-вече членовете на фейсбук групите " Измамата COVID-19 " и още няколкото мегафони на прозрението. Те щяха да се трансфорат в новите инфлуенсъри, измествайки старите. 
За страдание обаче ще би трябвало да се сблъскаме с други проблеми. Например, че последните 30 години могат да се опишат, както бе писал един, по следния метод: към този момент има банани, само че няма лечебни заведения. И че рецесията с ковид се споделя най-лесно през погледа на доктор, който в разгара на епидемията изживява финален работен ден и отпътува за Щутгарт. И също през погледа на министър председател, който обиколи всички села, паланки и лични асфалти, само че употребява месеците пролонгация, с цел да предложи Нова конституция, когато няма задоволително коли за спешна помощ, лекари и кревати. 
Държавата посреща ковид с повсеместна евакуация. Тя е на всички равнища. 
1) Властта се готви за нови избори и към този момент живее в 2021.
2) Все по-малко хора изобщо биха влезнали в болница, тъй като се начетоха на истории за това какъв брой часове се губят в процедури, кревати, диагноза и не е доста несъмнено дали това ще ти помогне да оцелееш, в случай че се наложи.
3) В обществените мрежи стартират да се популяризират спонтанни предписания за медикаменти, като значително аптеки се опразват по този начин както през март.
4) Най-големият критик на ковид към този момент стартира да гравитира на конференции на политическа партия.
Както най-често става, в един миг всеки схваща, че може да се оправя по този начин, както постоянно се е налагало. Сам.
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР