Публикуваме интервю с Невена Тодорова, която е управител и собственик

...
Публикуваме интервю с Невена Тодорова, която е управител и собственик
Коментари Харесай

Интервю с Невена Тодорова за предстоящата Вечер на добродетелите |

Публикуваме изявление с Невена Тодорова, която е шеф и притежател на групата SEG, под чиятo шапка влизат 8 компании и марки (София Ивент Център, Конгрестехник, Сценио, Diana’s Angels, Syntegra Partners, SEG Virtual HUB Krivina, VIRTU, X-Real).

Г-жо Тодорова, за 7-ми път Sofia Event Center ще бъде хазаин на Вечер на добродетелите – най-голямото благотворително събитие на фондация „ За Нашите Деца “. Special Events Group също е военачалник сътрудник, който обезпечава безплатно техническото застраховане на събитието. Какво Ви стимулира толкоз години да дарявате вашите услуги и експертиза в поддръжка на фондацията?

Горди сме с всяко едно от миналите шест събития и с идното седмо. Какво ни стимулира? Аз бих употребила думата ентусиазъм. Вдъхновява ни преди всичко екипа, който стои зад този огромен план. Който един път се е срещнал с Ваня и екипа ѝ, няма по какъв начин да не почувства ентусиазъм и няма по какъв начин да не се възпламени от тяхната искра да оказва помощ, и да способства с каквото може. А в този момент през погледа на всички минали събития, правейки равносметка на всички събрани средства и всички осъществени планове и дела, няма по какъв начин да останем равнодушни и да спрем нашата поддръжка, изключително в тези тежки за всички ни времена. Ето това ни въодушевява и стимулира – ясното схващане, че нашата поддръжка в действителност има смисъл, и че е част от нещо доста по-голямо.

Какво дава на Вас и Вашия екип присъединяване във Вечер на добродетелите?

Oтново ще употребявам думата ентусиазъм. На мен персонално ми носи извънредно ентусиазъм и мощно задоволство, тъй като точно с нашата работа, която е напълно обвързвана със събитийната промишленост, оказваме помощ в реализирането на това прелестно събитие. Има доста хора, които желаят да оказват помощ, само че или нямат опция, или не знаят по какъв метод да го създадат. Щастлива съм, че ние сме намерили правилния път за себе си и даряваме поддръжка. Всеки един член на екипа ни, който взе участие в реализацията на събитието – като стартираме от мениджъра на плана, дизайнерите, театралните конструктори, оперативните мениджъри на залата, хигиенистите и стигнем до техническите експерти – всеки един от тях се усеща горделив със своя персонален принос и с поддръжката на СЕГ.

Събитийният отрасъл беше мощно повлиян от ковид рецесията. Как успяхте да преодолеете провокациите?

Глобалната зараза от COVID-19 нанeсе голям удар върху събитийната промишленост по целия свят. Тя ограничи извънредно опциите да се вършат събития онлайн и единствено в границите на няколко месеца докара до еволюция в нашия отрасъл - събитията онлайн минаха в онлайн формати, действителните декори на физическите прояви се трансфораха във виртуална действителност, а ивент платформите заместиха конферентните зали.
Ние използвахме началото на пандемията, с цел да проучваме и преосмислим съвсем всичките си логистични процеси и интервенции. За всички ни беше ясно, че би трябвало доста бързо да приемем новата „ нормалност “ и да отговорим на потребностите ѝ или да загинем. Така доста скоро след началото на рецесията (в края на 2020 г.) създадохме три нови марката под шапката на СЕГ, като те не просто дадоха решения за новата нормалност, само че ни отвориха и нови пазарни благоприятни условия. Създадохме SEG Virtual HUB Krivina - комплекс от 13 студия, които дават неограничени благоприятни условия за образуване на виртуални, онлайн и хибридни събития. Създадохме и платформата VIRTU, която пък от своя страна дава опция за лъчение на онлайн и виртуални прояви с спомагателни функционалности, надграждащи регулярните видеоконферентни платформи и не на последно място на бял свят се появи и новата ни компания X-Real (от Extended reality), която приключва новия комплекс услуги, предлагайки основаването на виртуален дизайн, 3D сценография, както и образни анимации от най-голям клас. Може да звучи нескромно, само че сме доста горди, че оцеляхме и намерихме сили да продължим, въпреки и в понижен състав. Създаването на трите нови марката е както отговор на новата нормалност, по този начин и естествено продължение и надграждане на портфолиото от нашите one-stop-shop услуги.

Пожелайте нещо на гостите, които и тази година дружно с вас ще преживеят Вечерта на добродетелите!

Искрено поисквам на всички посетители да почувстват искрата и магията на тази вълшебна вечер, всеки по своему да изживее и красивата, и тъжната част от зелената приказка, и всеки по своему да взе участие в написването на щастливия ѝ край.

" Вечер на добродетелите " ще се организира на 25 октомври, от 19:30 ч. в " Sofia Event Center ", Парадайс мол.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР