Публикуваха се резултатите за загубата на Тайсън Фюри от Александър

...
Публикуваха се резултатите за загубата на Тайсън Фюри от Александър
Коментари Харесай

Тайсън Фюри срещу Олександър Усик бяха разкрити, тъй като британецът загуби неоспорима битка

Публикуваха се резултатите за загубата на Тайсън Фюри от Александър Усик в тяхната безспорна борба за международната купа в тежка категория.

Усик беше този, който стана първият неоспорим международен първенец в тежка категория от 25 години насам с победа с разграничено съдийско решение против Фюри в тяхната мега борба. Фюри печелеше ранните рундове, само че Усик се върна в борбата и накара британеца да заплати за демонстрацията си, като съвсем го нокаутира в деветия рунд.

Съдиите оцениха борбата 115-112, 113-114 и 114-113 в интерес на Усик след финалната камбана, когато той добави WBC колана на Фюри към сбирката си и театралничи с всичките четири огромни международни трофеи в пръстен. Съдиите Мануел Оливър Палермо и Майк Фицджералд надигнаха Фюри след средата на борбата, само че вторият вятър на Усик видя, че същите двама съдии в последна сметка означиха в негова изгода.

Крейг Меткалф беше единственият арбитър, който вкара точки борбата за Фюри, защото той даде на Усик единствено пет рунда от безспорна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР