Публикуваха се още кадри от телесна камера от фаталната стрелба

...
Публикуваха се още кадри от телесна камера от фаталната стрелба
Коментари Харесай

Нови кадри от телесна камера бяха публикувани дни след като полицията стреля и уби мъж близо до Националния конгрес на Републиканската партия

Публикуваха се още фрагменти от телесна камера от съдбовната пукотевица на мъж, който съгласно полицията е имал ножове в двете си ръце и отхвърли да следва командите на офицерите във вторник покрай периметъра на Републиканската национална спогодба в Милуоки. 

Част от записа на камерата на тялото беше оповестен във вторник, а останалата част беше обществено притежание в четвъртък, заяви FOX 6. 

Видеото наподобява демонстрира по какъв начин служители на реда от Кълъмбъс, Охайо, които са били в Милуоки, с цел да оказват помощ на защитата на конгреса, тичат към обвинения, по-късно разпознат като Самюел Шарп, викайки „ Хвърлете ножовете! “

Бяха оповестени повече фрагменти от телесни камери от съдбовната пукотевица по мъж, който съгласно полицията е имал ножове във всяка ръка и е отказал командите на служителите на реда във вторник покрай периметъра на Републиканската национална спогодба. (Полицейски отдел на Колумб)

Полицейският отдел на Колумб по-рано удостовери, че стрелбата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР