Публикация във фейсбук на юридическото острие на Продължаваме Промяната Лена

...
Публикация във фейсбук на юридическото острие на Продължаваме Промяната Лена
Коментари Харесай

Лена се репчи на ГЕРБ: Синът 9 пъти депутат, майката - шеф на КЗК

Публикация във фейсбук на юридическото острие на Продължаваме Промяната Лена Бориславова провокира разнопосочни мнения в обществените мрежи.

Тя разгласява фотоси на шефката на Комисията за защита на конкуренцията Юлия Ненкова и на сина й - депутата от ГЕРБ Александър Ненков, съпроводени със следния коментар:

" Майка - наследник
Председател на Комисия за защита на конкуренцията - 9 пъти народен представител на ГЕРБ. "



Под поста на Лена Бориславова обаче от фейсбук групата " Не на комунизма в България " отвръщат някогашната депутатка от Политическа партия с думите: " Такава обява е върхът на наглостта. Хем явно са корумпирани, хем си управляваме с тях. Що за безочливост и непоследователност? Защо не реагирахте, че прокуратурата спря следствието над Борисов за Барселонагейт и подкупите от Черепа? Защо не реагирате, че прокуратурата не преследва Пеевски? Защо Петков спря делото против Бойко? "

Някои дават и препоръки Политическа партия да счупи сглобката. Има и мнения от вида: " И бащата и снахата са все на държавна работа. Фамилна власт и високи заплати. "



Баща на депутата Александър Ненков е авторитетният и почитан магистрат Румен Ненков, който към този момент е пенсионер. Той е магистрат извървял всички стъпала на кариерното си развиване. От младши арбитър до ръководител на наказателно поделение на Върховния касационен съд и заместник-председател на Върховен касационен съд. Бил е член на Висшия правосъден съвет, ръководител на ЦИК и арбитър в Конституционния съд, определен от Общото заседание на съдиите от Върховния касационен съд и Върховния административен съд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР