Публикациите с цел отмъщение не са рядкост – става дума

...
Публикациите с цел отмъщение не са рядкост – става дума
Коментари Харесай

Нова форма на отмъщение - публикуване на тайните на бившия онлайн

Публикациите за възмездие не са необичайност – става дума за издание на интимни фотоси или даже видеоклипове на хора без тяхното единодушие, а стремежът е те да бъдат унизени. Това действие в доста страни се смята за закононарушение, което може да бъде осъдено с огромна санкция или даже затвор.

Обикновено преди да премине към дейности, индивидът, който има намерение да извърши сходно деяние, първо заплашва. Често обаче бъдещата жертва си мисли, че заплашващият е засегнат и обиден, единствено приказва и няма да предприеме действителни дейности. Но от време на време се стига до действителни дейности!

Ако попаднете в сходна неприятна обстановка, не изпадайте в суматоха – запазете хладнокръвие и се пробвайте да намерите метод да се справите със обстановката.
Това са 4-те зодии, които могат да ви го върнат тъпкано и да ви отмъстят грубо
Звездата, под която сме родени оказва въздействие върху някои черти от характера ни. Днес ще приказваме за най-„ лудите “ знаци в зо...
Прочети повече
Как да се оправим с цифровата корист?

Едно от най-неприятните неща при цифровата корист е, че жертвите не могат в никакъв случай да схванат какъв брой хора са видели компрометиращата обява. Вече не знаят на кого могат да се доверят. Често се случва тези актове на принуждение да останат недекларирани и ненаказани, което изостря изолацията и безнадеждността.

За страдание множеството хора, когато станат очевидци на нещо сходно, не вършат нищо – остават елементарни наблюдаващи и избират да не се намесват в връзки, които наподобяват като „ битов скандал “.

Така се стига до това жертвите да би трябвало да се защищават сами в такива обстановки.

Ето няколко съвета в помощ на тези, които са станали жертви на сходна форма на домашно принуждение.
НИКОГА не дразнете дамите от тези 5 зодии, след това ще СТРАДАТЕ
Жените постоянно могат да ни изненадат с настроенията си, само че има такива дами, с които би трябвало да внимаваме. Те могат да бъдат доста отмъсти...
Прочети повече
1. Вярвайте, че околните ви ви обичат

Помнете, че хората, които в действителност ви обичат, по този начин или другояче ще останат до вас – без значение какво ще видят в обществените мрежи. Повечето от тях ще дефинират действието на някогашния ви сътрудник като злонамерено и няма да трансформират възгледите си към вас. Ако пък го създадат, не си заслужава да са в живота ви.

2. Премахнете общите си контакти в обществените медии

Така няма да виждате неприятните изявления. Помолете околните си да не ви осведомят за тях – този, който ги разгласява, желае тъкмо това – да ви тормози, тъй че не му доставяйте това наслаждение.

3. Не прибягвайте към лично възмездие
Два от най-отмъстителните зодиакални знаци
Астролозите към този момент добре знаят кой от зодиакалните знаци помни редица неприятни мемоари изключително дълго време. Оказва се, че двама от представит...
Прочети повече
Не си позволявайте на паднете на равнището на този, който е постъпил по този начин в вас – не коментирайте и не отговаряйте на нападките.

4. Издигнете се над тях

Колкото и неприятна да наподобява обстановката, представете си какъв брой по-зле биха могли да бъдат нещата, в случай че бяхте решили да останете с този човек. Съсредоточете се върху по-доброто си бъдеще си и гледайте единствено напред.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР