Публиката в Пловдив ще има възможност да се докосне до

...
Публиката в Пловдив ще има възможност да се докосне до
Коментари Харесай

„Оркестър без име“ със спектакъл в Пловдив

Публиката в Пловдив ще има опция да се допре до невероятната страст и магията, наречена ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ .

Най-големият мюзикъл, основан по една от най-любимите български кино класики, ще изгрее още веднъж на 30 април, само че този път на сцената на зала „ Колодрум “ . Впечатляващата сценография, мултимедия, цветни надуваеми топки и  култови реплики, които ни разсмиват до сълзи и през днешния ден, безспорно ще очарова и публиката в града на тепетата.

Билетите са към този момент в продажба, а феновете ще има опция да се насладят още веднъж както на впечатляващата сценография, образна и художествена идея, по този начин и на брилянтната актьорска игра на едни от най-хубавите родни театрали.  

Междувременно чаровната актриса и модел Диляна Попова , която е част от актьорския състав на „ Оркестър без име “, провокира същински възторг измежду почитателите на една от най-големите сръбски звезди - Саша Ковачевич . Поводът е новият клип на поп изпълнителя, в който Попова  влиза в ролята на неговата обичана. Премиерата на прочувствената балада „ Bez tebe me nema “ бе едвам преди седмица в международната мрежа за видеосподеляне, само че към този момент има над 4 милиона прегледа и хиляди позитивни мнения.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР