Публиката по трибуните посрещна възторжено любимия тим. Бургазлии подкрепяха отбора

...
Публиката по трибуните посрещна възторжено любимия тим. Бургазлии подкрепяха отбора
Коментари Харесай

Нефтохимик 2010 представи отбора си с убедителен успех срещу Черно море, готви се за нов силен сезон

Публиката по трибуните посрещна възторжено обичания отбор. Бургазлии подкрепяха тима до последната минута на мача

Шампионът на България по волейбол " " (Бургас) показа тима си нощес пред цялостната спортна зала " Младост " с атрактивен дуел с  " Черно море " (Варна), който бе спечелен с 3:1 (29:27, 25:21, 22:25, 25:15). Това бе последната предсезонна контрола за отбора преди шампионата за Суперкупата на България в събота и неделя в Бургас.

Избраниците на треньора Атанас Петров бяха бурно приветствани от бургаската аудитория, а с играта си дадоха поръчка, че им следва сполучлив сезон. В снощната контрола треньорът даде късмет за изява на всичките си състезатели. Топреализатор стана пакистанецът Мурад Хан с 19 точки, 11 добави Марсел Лукс, а 10 осъществя Стеван Симич.

" Хубаво е, че спортните почитатели се завръщат по трибуните. Целият сезон е пред нас и съм сигурен, че почитателите ще имат още доста мотиви за наслада и ще стават от ден на ден. Време е спортът в Бургас да възвърне славата си. Възлагам огромни очаквания на ВК Нефтохимик 2010, че ще върне публиката в залите. Виждам, че довечера в зала " Младост " има доста хора и се надявам да стават от ден на ден. Това е задачата на нашата поддръжка – с общи старания да развиваме волейболния клуб ", съобщи Владимир Николов, един от притежателите на строителна компания " Бургас Инвест ". Той и неговият партньор Тодор Георгиев са измежду спонсорите на отбора. 
 Семейство Николови от " Бургас Инвест " подкрепяха отора от трибуните  Волейболистите на " Нефтохимик 2010 " са в отлична форма  Снощи момчетата на Атанас Петров демонстрираха мощност и се постановиха над " Черно море "  Колективът във ВК " Нефтохимик 2010 " е страховит, а това е гаранция за успех  Това бе последната предсезонна контрола за отбора преди шампионата за Суперкупата на България в събота и неделя в Бургас  " Надявам се всеки един мач на „ Нефтохимик 2010 “ да е празник за града. Както преди време беше с футбола, по този начин в този момент да е с волейбола. Когато залата е цялостна – удоволствието ще е за всички ", сподели Павел Бошнаков, който също е измежду спонсорите на ВК Нефтохимик 2010
Президентът на ВК " Нефтохимик 2010 " Огнян Томов е оптимист преди началото на сезона. " Дано почитателите бъдат с нас през цялата година – и в положителните, и в неприятните моменти, а такива непроменяемо ще има. Но тъкмо в тях се познават кои са същинските последователи. Надявам се на хората, които ни оказват помощ също да са до нас и да създадем един добър сезон. Отборът е по-силен, взехме решение много проблеми, чакаме и възобновяване на Георги Петров. Времето ни е малко, само че за шампионската лига да бъдем удовлетворени ", сподели той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР