Публичното оповестяване на факти и доказателства по разследвания на прокуратурата

...
Публичното оповестяване на факти и доказателства по разследвания на прокуратурата
Коментари Харесай

Иван Гешев: Ще оповестяваме данни, когато защитата говори пред обществото

Публичното обявяване на обстоятелства и доказателства по следствия на прокуратурата ще бъдат оповестявани и отсега нататък, както в тази ситуация с хакерската офанзива против Национална агенция за приходите. ”Това ще се прави в случаите, когато отбраната или някой различен приказва лъжи пред обществото. ”
Това съобщи във Враца номинираният за основен прокурор Иван Гешев. По думите на Гешев точно с тази цел обществено ще се дават доказателства, с които ще се оборват погрешните изказвания, съобщи Нова телевизия.

Повод за коментара на настоящия зам.-главен прокурор са оповестените през вчерашния ден доказателства по следствието на " ТАД Груп " за пробива в системата на Национална агенция за приходите.

Според Гешев това деяние на прокуратурата нямало да попречи по никакъв метод на съдопроизводството, нито на следствието, тъй като единствено дребна част от доказателствата били оповестени, а занапред щели да се събират и още.

Единственият претендент за основен прокурор избра Врца с цел да разгласи, че приоритет на прокуратурата отсега нататък ще бъде битовата престъпност, тъй като правораздавателната система е в дълг към обществото.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР