Публичните изпълнители от НАП Хасково обявяват на търг различни превозни

...
Публичните изпълнители от НАП Хасково обявяват на търг различни превозни
Коментари Харесай

Данъчните в Хасково продават коли на длъжници

Публичните реализатори от Национална агенция за приходите Хасково афишират на търг разнообразни транспортни средства на цени от 200 до 11 250 лева, оповестяват от офиса на приходната организация. Продажбите ще се проведат през октомври и ноември. Те са проведени поради обществени отговорности на досегашните им притежатели, за чието наложително осъществяване са наложени обезпечителни ограничения от страна на дирекция „ Събиране “.

На алегорична цена от 200 лева ще бъде препоръчан през идващия месец лек автомобил Volkswagen Passat, който е с блокирал мотор. Колата ще бъде разполагаем за огледи в Свиленград от 3 ноември. Практиката на обществените реализатори демонстрира, че даже и към коли, които не са в придвижване и са с далечна година на произвеждане, има интерес, защото се изкупуват за скрап.

22-годишен Ford, работещ, с бензинов мотор, ще бъде наличен за огледи и продажба в Хасково още идната седмица. Първоначалната му цена е 1 450 лева От 1 ноември в село Лесово, община Елхово, може да бъде забелязана Toyota Corolla Verso, оценена на 6 675 лева, с година на произвеждане 2007г. Колата е дизел и в доста положително положение. В Димитровград, от същата дата, предстоят огледи на три леки автомобила със забележки: Mazda на 20 години с първична цена 1 900 лева, Volkswagen Sharan от 2002 година, оценен на 2 500 лева и бус Volkswagen Transporter, наддаването за който ще стартира от 4 400 лева

Приходната организация в Хасково предлага на търгове и товарни коли. В регионалния град могат да бъдат огледани два камиона IVECO и три товарни MERCEDES-а на цени от 5 000 до 11 000 лева съгласно техническото им положение. Във Варна се намират други два камиона: MAN, за който е нужен ремонт и MERCEDES, който е във очевидно положително положение. Те са оценени надлежно на 7 500 и 11 250 лева

Подробна информация за тези и други продажби, проведени от приходното ведомство, може да бъде прегледана в Портала за продажби на Национална агенция за приходите, където се разгласяват: местонахождение на актива, положение, първична цена, периоди за оглед, периоди за подаване на ценови оферти и периоди за внасяне на депозит.

От офиса на Национална агенция за приходите в Хасково предлагат, с цел да не стига до налагане на сходни ограничения, при усложнение в заплащането на дължими налози и осигуровки, жителите и компаниите да се свързват навреме с обществените реализатори от дирекция „ Събиране “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР