Публичните изпълнители на НАП – Видин продават на търг недвижими

...
Публичните изпълнители на НАП – Видин продават на търг недвижими
Коментари Харесай

НАП-Видин продава на търг имоти и машини на длъжници

Публичните реализатори на Национална агенция за приходите – Видин продават на търг недвижими парцели и машини на длъжници на обща стойност 95 000 лв..
Днес изтича периода за оглед и подаване на оферти за присъединяване в търг с скрито наддаване за тристаен апартамент ново строителство, находящ се на ул. Шейново № 2 в крайдунавския град със застроена повърхност 111 кв. метри при първична цена от 26 250 лв..
До 6 декември се одобряват предложения за търг с скрито наддаване за дворно място с повърхност 850 кв. метри и издигнатата в него индустриална постройка в Белоградчик на ул. Любен Каравелов № 2, чиято първична цена е 55 хиляди лв..
Следващата седмица ще може да се правят огледи и ще се одобряват оферти за присъединяване в търг и за продажбата на металообработващи машини на обща стойност 13 520 лв., намиращи се в промишлената зона на Димово.
Предложенията си кандидат-купувачите могат да подават в постройката на офиса на Национална агенция за приходите във Видин, на ул. Шести септември № 12. За да се включат в наддаването, искащите би трябвало да преведат депозит за присъединяване в размер на 20% от в началото оповестената тръжна цена.
Пълният текст на обявите на обществените реализатори, както и информация за продаваните активи, могат да се видят на интернет страницата на Национална агенция за приходите на www.nap.bg в рубриката „ Продажби”. Там клиентите на администрацията могат да намерят също изискванията за присъединяване в търговете на приходната организация и характерности на продаваните активи.
Приходната организация предлага на своите клиенти, с цел да не се стига до продажба на активи за наложително събиране на данъчни и осигурителни отговорности към бюджета, при финансови усложнения и неспособност за заплащане в период на дължими налози и осигуровки, жителите и компаниите да се обръщат навреме към обществените реализатори от дирекция “Събиране”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР