Публична тайна са някои от лицата, които притежават имоти в

...
Публична тайна са някои от лицата, които притежават имоти в
Коментари Харесай

НАП погна българите с имоти в Гърция frognews.bg

Публична загадка са някои от лицата, които имат парцели в южната ни съседка. Медийни следствия приказват за приказните благосъстояния на Любена Петрова и Петьо Петров - еврото, да вземем за пример - основни герои в абсурда “Осемте джуджета ”.

 

Весела Лечева също има парцел в Гърция.

 

За първокласно имение на Росен Плевнелиев в южната ни съседка приказват и разнообразни медийни изявления. 

 

, лист със скъпи парцели на български прокурори, съдии и следователи в Гърция е бил предаден от американското посолство на съответните американски институции. Става дума за имения, вили и хотели, които надвишават надалеч финансовите благоприятни условия на магистрати, които са на държавна заплата.

 

Тепърва обаче ще излиза наяве кой какви парцели има в Гърция. 

 

" В момента текат инспекции, някъде вършим и проверки, в случай че установим, че има недекларирани приходи. В такива случаи постановяваме 10% налог плюс рента за съответния интервал. Някои случаи даваме на КПКОНПИ и може да се реши, че парцелът би трябвало да бъде иззет. При инспекциите множеството жители си потвърждават парите ", изясни шефът на Национална агенция за приходите Борис Михайлов в утринния блок на Българската национална телевизия. 

 

Той изясни, че не престават инспекциите и на българите с парцели в Дубай, само че локалните управляващи отхвърлят да даде информация за банковите сметки на българите в Обединените арабски емирства. По думите на Михайлов става дума за към 200 души, които разполагат с парцели в Дубай. Предстои да бъде възложен и лист. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР