Публична тайна е, че Сашо Кадиев е изоставил майката на

...
Публична тайна е, че Сашо Кадиев е изоставил майката на
Коментари Харесай

Разкриха коя е любовницата на Сашо Кадиев

Публична загадка е, че Сашо Кадиев е изоставил майката на своята щерка и от съвсем година се носи на крилете на любовта с нова жена. В момента синът на Катето Евро е на отмора в Доминикана с любовницата, а на неговия стол в "Преди обед " се е настанил Николаос Цитиридис.

Влюбените гълъбчета на няколко пъти бяха засичани да се целуват в софийски паркове, само че самоличността на дамата беше мистерия. Досега. Според осведомени, Кадиев върти обич със доста по-млада от него моделка, написа Блиц. Из коридорите на Би Ти Ви се носи мълвата, че Сашо има връзка с 23-годишната моделка Ивелина Чоева. И всички обстоятелства сочат към правотата на тези клюки.



Водещият на "България търси гений " пусна стори по какъв начин се разхожда по брега, а до него се виждат дългите крайници на хубавицата, само че единствено това. Така той разгласи съществуването на нова жена в живота си.



Бърза инспекция на профила на моделката в Инстаграм я издаде, че също сега е на отмора в Доминикана. Двамата споделят независими фотоси, защото към момента не са подготвени да оповестят тайната си връзка, която стартира още до момента в който е привързан с Таня.

Кадиев харесва всяка фотография на Ивелина, което в допълнение подклажда подозренията на сътрудниците му, че точно с нея си ляга вечер паметният водещ на "Преди обед ". Майка му Катето Евро към момента не се е срещнала с новата си снаха, само че продължава да е близка с някогашната на сина си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР