Публична подигравка спретна Гери-Никол в един от Инстаграм профилите си,

...
Публична подигравка спретна Гери-Никол в един от Инстаграм профилите си,
Коментари Харесай

Неблагодарно: Гери-Никол публично се подигра с Криско в Инстаграм! Вижте какво му написа и го тагна

Публична насмешка спретна Гери-Никол в един от Инстаграм профилите си, посредством която обиди индивида, който вложи много от уменията си, с цел да й даде бърз начален подтик в кариерата й, видя HotArena.

Русокоската разгласява видео в обществената мрежа от свое присъединяване, на което не й стига въздуха да пее и разчита на плейбека. В клипчето тя извършва песента й от Криско „ Ела и си вземи “. До тук нищо скандално, но… Кадрите са съпроводени от коментара на певицата No Need of @ KriskoBeats to slay bitch ” – „ Нямам потребност от Криско, с цел да убия кучката “ , в чийто статус е тагнала хитмейкъра, с цел да е сигурна, че той ще го види.

Лятото Гери и Криско хвърлиха прахуляк в очите на медиите, потвърждавайки, че няма неприятни усеща сред тях. На една от конференциите за лятно турне, в което и двамата взеха присъединяване, даже се пошегуваха, че тя чака дете от него и седнаха един до различен на срещата с публицистите.

Всички в гилдията са наясно обаче, че двамата са се изпокарали грубо и след скарването им, те не са се прибирали още веднъж към другарски и колегиални връзки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР