Публична дискусия на тема „Какво мога да направя за моя

...
Публична дискусия на тема „Какво мога да направя за моя
Коментари Харесай

Публична дискусия в Асеновград на тема Какво мога да направя за моя град

Публична полемика на тематика „ Какво мога да направя за моя град?” ще се организира през днешния ден в постройката на Община Асеновград. Администрацията отваря порти за възпитаници, студенти и всички жители, които желаят да се срещнат с активността и структурата ѝ. Поводът за самодейността е днешният Ден на българската община. Празникът ще бъде маркиран със среща сред младежи от Асеновград и кмета на града лекар Емил Караиванов.
Младежкият общински съвет насочва покана към възпитаници от междинните учебни заведения и представители от младежките политически обединения да участват на полемиката.
Срещата ще се състои от 15 ч. в зала 305 на Община Асеновград. Целта на събитието е да се продължи почналият разговор с младежите в града, показват от Общинска администрация. На такава среща през предходната година се роди концепцията за основаване на Младежкия общински съвет.
В днешния ден по-опитните към този момент младежи ще споделят наученото със свои връстници. С вход свободен през днешния ден, 12.10.17 година, ще бъде Националният монумент на културата „ Асенова цитадела “. Датата е определена и за осъществяване на обществено разискване на доклада на Бюджет 2016 година на Асеновград. То ще се организира от 11 ч. в зала 601 в постройката на Общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР