ПТП. 59-годишен мъж и 59-годишна жена са пострадали в пътнотранспортно

...
ПТП. 59-годишен мъж и 59-годишна жена са пострадали в пътнотранспортно
Коментари Харесай

Мъж с опасност за живота след тежка катастрофа в Шумен

 ПТП. 59-годишен мъж и 59-годишна жена са потърпевши в пътнотранспортно произшествие, оповестиха от пресслужбата на полицията в Шумен. Инцидентът станал през вчерашния ден, малко преди 10:30 часа  на основен път I-2 на към 500 м. преди кръговото кръстовище за кв. Макак.

Водач на лек автомобил Фолксваген " Поло “ с варненска регистрация при навлязъл в прилежаща пътна лента и не пропуснал движещия се по пътя с преимущество лидер на  влекач Мерцедес с варненска регистрация. Последвал удар, след който лидерът на лекия автомобил и пътничката са откарани за обзор в шуменската болница. Установено било, че 59-годишният мъж от Долни чифлик е с голям брой контузии на ребра, опериран е по неотложност и е с заплаха за живота. 59-годишната пътничка в автомобила е настанена за лекуване в МБАЛ- Шумен с контузия в гръдния панер, без заплаха за живота.

Водачите на двата автомобила са правоспособни. Отрицателна е тестът за алкохол на 44-годишният водач на тежкотоварният автомобил. На лидера на лекия автомобил е взета кръвна проба. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР