Птиците са чести гости на первазите и балконите. Живеейки рамо

...
Птиците са чести гости на первазите и балконите. Живеейки рамо
Коментари Харесай

Гарван на прозореца, или знаците, които ни подсказват бъдещето

Птиците са чести посетители на первазите и балконите. Живеейки един до друг с човек, те не се опасяват от наличието на хората, търсейки нещо годно за консумация. Въпреки това националната мъдрост споделя, че птиците носят значими вести, заради което е толкоз значимо да следите тяхното държание.

Не всеки може да види горска птица на прозореца си, само че гарваните постоянно летят до домовете си в търсене на храна, топлота или материал за гнезда. Те също са любопитни птици и могат да отмъкнат нещо ослепително от балкона ви. Експертите предлагат да се запознаете с националните знаци, с цел да разберете какво тъкмо дава обещание дивата птица, кацнала на прозореца ви.
Турско семейство отглежда гарван, оживял след нахлуване на орел
Семейство от северната турска провинция Болу обезпечи заслон за гарван, който избавиха от сигурна гибел. Пилето, което паднало от гнезд...

Според поличбата гарван, който каца на перваза на прозореца и деликатно го преглежда, дава обещание бързи разноски. Парите могат да бъдат изразходвани за неща, от които се нуждаете, или безполезни предмети, както и за откраднати или изгубени такива. След такава среща би трябвало да се погрижите за финансите си и да бъдете деликатни и внимателни.

Според легендите птица, която дълго време седи неподвижно на перваза на прозореца, дава обещание тъжни вести. Те могат да се отнасят както към обичаните хора, по този начин и към делата на работното място. Често наличието на птица демонстрира идно заболяване на един от членовете на фамилията или обостряне на хронични болести.

Птица, която долита до прозореца и се държи неспокойно, съгласно суевериятаа демонстрира дребни проблеми и следващи разноски. Това може да бъде загуба на движимост или инцидентна щета на непозната благосъстоятелност, като вие би трябвало да заплатите за породената вреда.

Гарван, кацнал на перваза на прозореца и удрящ клюна си в рамката на прозореца, демонстрира идни промени в живота. Няма да съумеете да им повлияете, а суеверието споделя, че човек, който види подобен знак, би трябвало да се помири със протичащото се и да одобри ориста си.
Гарваните имат разбирането на 7-годишно дете
Ново проучване демонстрира, че гарваните разсъждават сходно на деца на 7-годишна възраст. Учените стигнали до това умозаключение, откакто...

Ако птицата влита в прозореца, удряйки го, тогава съгласно знаците на семейството ви чакат неприятности. Можете да ги неутрализирате, като помогнете на гарвана или шепнете думи на състрадание след нея.

Птица, блъскаща стъклото с клюна си, постоянно се трансформира в делегат на идна романтика. Едва ли ще се развие в сериозна връзка, само че ще бъде буйна и запаметяваща се. Трябва да се страхувате, единствено в случай че гарга почука на прозореца на фамилна двойка. В този случай не е изключено предателство  от страна на един от сътрудниците им.

Гарваните са невероятни птици. Те са мъдри и любопитни, тъй че появяването им на прозореца не постоянно значи неприятности или проблеми. След като проследите  държанието на птицата, ще стане ясно дали е пристигнала с вести, или просто има потребност от отмора, храна или нещо забавно я е привлякло.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР