ПСВ Айндховен приема Борусия (Дортмунд) в осминафинален сблъсък от Шампионска

...
ПСВ Айндховен приема Борусия (Дортмунд) в осминафинален сблъсък от Шампионска
Коментари Харесай

Борусия с трудна задача срещу възродения ПСВ

ПСВ Айндховен приема Борусия (Дортмунд) в осминафинален конфликт от Шампионска лига.

ПСВ се класира за осминафиналите още след първите пет мача в груповата фаза, в които завоюва девет точки. Тимът се оправи с конкуренцията на Севиля и Ланс в разногласието за второто място, а от Арсенал не загуби вкъщи, откакто в Лондон отстъпи с 0:4.

Борусия (Дортмунд) пък бе сензацията на есента. " Жълто-черните " освен прескочиха групата на гибелта, само че излязоха от нея като първи. Две победи бяха записани над Нюкасъл, една над Милан, а единственото проваляне пристигна на терена на ПСЖ.

Голямото преимущество на ПСВ в днешния дуел е шампионата, в което се състезава и може да остави на назад във времето за миг. В Ередивизи отборът е с 10 точки задатък пред втория Фейенорд и не съумя да завоюва в единствено 2 от 22 кръга до този миг.

Борусия (Дортмунд) пък е забъркан в разногласието за Топ 4 в Бундеслигата, като на пръв взор има късмет да се бори за последните две места в конкуренцията още на Република България Лайпциг и Щутгарт. В събота Дортмунд приключи 1:1 като посетител на Волфсбург и остава непобеден във всички шампионати от 9 декември насам.
 Волфсбург - Борусия (Дортмунд) 1:1 в мач от Бундеслигата
Волфсбург и Борусия (Дортмунд) не съумяха да излъчат победител

Ето по какъв начин се разви двубоят
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР